Post Reply

[ROM] Valhalla Black FB Edition (Build 4, May 29)

chris31jct
30th May 2012, 08:50 AM   |  #131  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
@RaverX3X, erikmm

Can you guys remove the Google Search widget that doesn't work from the widget list? Thanks!

BTW, glad you are here again Raver.
30th May 2012, 01:40 PM   |  #132  
GFX.myst.'s Avatar
Recognized Contributor
Acid Drops (YouTube)
Thanks Meter: 864
 
678 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by chris31jct

BTW, glad you are here again Raver.

raver never left really. he's still with team acid. just doesn't post much anymore.

sent from within pure darkness
30th May 2012, 10:54 PM   |  #133  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Just flashed so far working great thanks for your hard work!
1st June 2012, 03:12 AM   |  #134  
mguelph's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
116 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Getting aSorry the application Status Bar (process com. android.systemui has stopped unexpectedly.
Last edited by mguelph; 1st June 2012 at 03:19 AM.
1st June 2012, 05:31 AM   |  #135  
FBis251's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,677
 
3,317 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Reinstall the rom. Nobody else has reported that problem with this build.
1st June 2012, 05:32 AM   |  #136  
Beastmode's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 7,374
 
3,783 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mguelph

Getting aSorry the application Status Bar (process com. android.systemui has stopped unexpectedly.

did you flash build4? did u mess with anything in the rom? was this right after the flash that it happened?
try clearing cache and fixing perms
1st June 2012, 08:01 AM   |  #137  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Quick question: How do you assign Google Search to the physical search button? I'm using Launcher Pro and for some reason the physical search key to the right does not bring up the google search application. How do I fix this? Thanks.
1st June 2012, 12:45 PM   |  #138  
FerociousAndroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
112 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Thumbs up
Thanks for sharing. Works and looks nice, the "KG4 modem" resolved my WiFi non-connection issue.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot_000001.png
Views:	181
Size:	191.9 KB
ID:	1098878  
Last edited by FerociousAndroid; 1st June 2012 at 01:11 PM.
1st June 2012, 02:49 PM   |  #139  
Member
Thanks Meter: 7
 
75 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Great ROM, I've been using it for a couple of days now and all is well. I'm especially glad that Wifi Calling works if you reinstall with Titanium. It doesn't work properly with some of the ROMS that have it removed.

I do have one question though....Why is this posted in the General section and not the Dev section? I didn't even know the ROM existed for a while since I rarely look at anything other than the Dev threads.

Thanks again for all the hard work putting this together and sharing it.
1st June 2012, 03:00 PM   |  #140  
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 109
 
371 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Most likely because FB did not develop this rom. This is Ravers rom just customized the FB way (which is amazing btw). It does tend to slip through the cracks a little bit over here but I do believe it is the correct place for it.

Awesome work FB. Loving build 4.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes