Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Samsung Galaxy Note BLACK CRUSH Demo

OP dvd7000

17th April 2012, 09:29 PM   |  #21  
jpeg42's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 226
 
663 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by schrochem

OK the weirdness continues. Now my official release looks like the one in the middle. That's the one from the pre release.
I can say that flashing the pre release went without error and the other did have a hiccup. Yesterday I had cleared caches to see if that was the reason but the third pic stayed the same.
Today I cleared them again and also cleared Google play data cache. Now it looks like the pre release photo above. I can't think of anything else I altered today or last night.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium

I can confirm this. Didn't want to post because it makes no sense. I didn't even clear my cache or change anything with my ROM. Yesterday I had a hard clip between 6-7. Now today, EXACT same image, viewing in the same app (Quickpic on 32-bit) and same brightness, mine looks just like your middle image.
17th April 2012, 09:49 PM   |  #22  
nm3th's Avatar
Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 37
 
110 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Do you guys have a link to the grayscale pic you are using to test this? Thanks
17th April 2012, 09:56 PM   |  #23  
jpeg42's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 226
 
663 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by nm3th

Do you guys have a link to the grayscale pic you are using to test this? Thanks

Post 1 here : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1559800
The Following User Says Thank You to jpeg42 For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 10:15 PM   |  #24  
nm3th's Avatar
Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 37
 
110 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by jpeg42

Post 1 here : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1559800

Thanks, I checked out that post prior to posting here, but it was giving me an error when dl from my phone. I'll try again on my pc.
17th April 2012, 11:04 PM   |  #25  
jpeg42's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 226
 
663 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by jpeg42

I can confirm this. Didn't want to post because it makes no sense. I didn't even clear my cache or change anything with my ROM. Yesterday I had a hard clip between 6-7. Now today, EXACT same image, viewing in the same app (Quickpic on 32-bit) and same brightness, mine looks just like your middle image.

All I can say is this has to do with Quickpic. The clipping is obvious in Gallery, Dropbox, any other image viewer. But with Quickpic, it shows the hard clipping for a split second, then flashes to a decent transition across the numbers. I thought it was the 32-bit mode, but turning that off and on has no effect. No real changes honestly, just strange the Quickpic is showing something completely different today over yesterday.
17th April 2012, 11:12 PM   |  #26  
borijess's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 867
 
5,804 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by jpeg42

All I can say is this has to do with Quickpic. The clipping is obvious in Gallery, Dropbox, any other image viewer. But with Quickpic, it shows the hard clipping for a split second, then flashes to a decent transition across the numbers. I thought it was the 32-bit mode, but turning that off and on has no effect. No real changes honestly, just strange the Quickpic is showing something completely different today over yesterday.

Your right

Sent from the TermiNOTEr!
17th April 2012, 11:16 PM   |  #27  
schrochem's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
484 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
I'd agree with that because I see that quick flash too. Didn't quickpic update last night? Hmmm

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
17th April 2012, 11:57 PM   |  #28  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
137 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by jpeg42

I can confirm this. Didn't want to post because it makes no sense. I didn't even clear my cache or change anything with my ROM. Yesterday I had a hard clip between 6-7. Now today, EXACT same image, viewing in the same app (Quickpic on 32-bit) and same brightness, mine looks just like your middle image.

I can confirm this as well, with the latest update of QuickPic. I am still on DAGr8's Alpha 2. Same exact behavior.
30th May 2012, 03:55 PM   |  #29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by schrochem

Holy crap this damn image thing is busted...
Well I can't get the third one to show up, even after trying four times...
Here is the official seraphim from this morning.

Looks like crap, almost as mine. Mine is even worse. 2.3.6.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	????0026.jpg
Views:	454
Size:	138.6 KB
ID:	1094951  
30th May 2012, 08:59 PM   |  #30  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by Dark Sol

Looks like crap, almost as mine. Mine is even worse. 2.3.6.

I was wondering if the "fix" of moving the cut off to just below the #4 rectangle (mine is just below #1) results in a more pleasing (albeit still not correct) viewing experience.

A recent post (deleted?) by Stang70Fastback had a link to the Glee demo video played back on a Note that displayed much less crushing effect.:

http://www.youtube.com/watch?v=V7dAoremXgY

Although I'm not able to clearly see what his gamma test pattern looked like, I'm guessing that it might be similar to yours.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
black clipping, galaxy note black crush problem
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes