FORUMS

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

GPS Cycle Computer v3

224 posts
Thanks Meter: 1
 
By AndyZap, Senior Member on 7th September 2008, 09:58 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
30th May 2012, 10:02 PM |#1681  
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
Hi pecorone,
why didn't you install the .NETCF the normal way by simple click (execute the .cab)?
Klaus
 
 
30th May 2012, 10:18 PM |#1682  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi Klaus,
I did some more testing on the HR logging.. if the HR is disabled gcc works perfectly (as always), if the HR is enabled there are random problems: sometimes the phone soft reset itself, sometimes the signal quality drops to 0, and the only fix is the soft reset and one time the gps stopped reading (no data from gps) and the only fix was the soft reset.
These problems don't happen everyday, more like once every couple of rides, and after at least 30 min from the beginning of the log.
I tried changing ROM, and/or radio on the phone, but everything is the same.
Maybe the phone wasn't build to keep the mic-in open for so long and something overflows?

Anyway you said you could try to automatically close and reopen the wave device every x minutes, I think it's worth a try...
Thanks again

Fabrizio
31st May 2012, 05:00 PM |#1683  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Blaustein

Hi pecorone,
why didn't you install the .NETCF the normal way by simple click (execute the .cab)?
Klaus

hi, for install .net framework 3.5 I have to reallocate memory but gcc works now. the problem is that when I turn off my navigator windows ce is reset and i have to reinstall .net framework every time.
is there any solution?
31st May 2012, 07:17 PM |#1684  
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
Hi pecorone,
I think this is a device specific issue, not related to gcc. Perhaps you can find help in any forum of your device.
Can you install .NETCF on the storage card?
Klaus
31st May 2012, 08:51 PM |#1685  
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
Hi Fabrizio,
I have analyzed the code and found no error, but there is one thing which is not documented how it works in detail. I have made a shortcut in code which is imaginable to cause the problems in some rare cases.
Please test the attached exe (without this shortcut) before I realize such a botch like regularly close and open the wave device.
Klaus
Attached Files
File Type: zip GpsCycleComputer.zip - [Click for QR Code] (263.5 KB, 28 views)
1st June 2012, 01:37 PM |#1686  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi, Klaus
I'll test it asap.
Thank you
Fabrizio
10th June 2012, 11:24 PM |#1687  
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
Hi Alfredo,
attached a new beta 4.10beta1 (only .exe)
New features:
- display statistics and altitude graph of T2F
- performance enhancement on display graph

You can show the statistics of t2f by context menu on button Track2Follow.
Klaus
Attached Files
File Type: zip GpsCycleComputer.zip - [Click for QR Code] (264.7 KB, 50 views)
11th June 2012, 05:38 PM |#1688  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Blaustein

Hi Fabrizio,
I have analyzed the code and found no error, but there is one thing which is not documented how it works in detail. I have made a shortcut in code which is imaginable to cause the problems in some rare cases.
Please test the attached exe (without this shortcut) before I realize such a botch like regularly close and open the wave device.
Klaus

Hi Klaus,
I tested the exe for 3 long rides and so far it worked perfectly.
Thank you very much!
Fabrizio

PS does the new beta with the new features you provided today also implement the HR fix?
11th June 2012, 11:14 PM |#1689  
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
Hi Fabrizio,
yes, the new beta also includes the HR fix.
Klaus
The Following User Says Thank You to Blaustein For This Useful Post: [ View ]
24th June 2012, 12:12 PM |#1690  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is there a way to change Miles to Kilometers?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes