FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM] OnlyOne Goldie B5 - UCLE2 *SGS III TW* *SVoice* - Stock, Rooted, Deodexed- 6/12

315 posts
Thanks Meter: 444
 
By kifac, Senior Member on 23rd May 2012, 02:10 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
1st June 2012, 04:55 PM |#821  
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
More
no sweat. I dont expect miracles but for me its shows an improvement for sure. I am religious about what is running in the background (I wish apps would completely shut when your done and not linger)

Without this my max battery was about 12 to 15 hours and thats being conservative
 
 
1st June 2012, 06:12 PM |#822  
Senior Member
Thanks Meter: 148
 
More
Quote:
Originally Posted by Suzook1

...(I wish apps would completely shut when your done and not linger)...

Well you could always try this option... never tried it but it sounds interesting.

...as found in "developer options"


Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1338570645877.jpg
Views:	465
Size:	85.1 KB
ID:	1099458  
The Following User Says Thank You to andrawer For This Useful Post: [ View ]
1st June 2012, 06:13 PM |#823  
Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by Suzook1

no sweat. I dont expect miracles but for me its shows an improvement for sure. I am religious about what is running in the background (I wish apps would completely shut when your done and not linger)

Without this my max battery was about 12 to 15 hours and thats being conservative

I tried it this morning. So far, I am 93% when I would normally be in the 70%'s by now (5 hours). I am impressed.
1st June 2012, 06:24 PM |#824  
JohnnyQ1964's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by Suzook1

Mixed they may be but if you are on a stock gb rom, *#*#9900#*#* and see if it says FD enabled. Most who are on stock have reported it on to my knowledge. If you are on a custom rom, *#0011# and if RCC State says IDLE then its disabled. I am on this rom and it is enabled for me.

I had the international version before this and it was enabled by default for mine

its now almost 30 hours after unplugging and disabling and I am still have 57%

I will take that any day

wow, I've gone through 10% in about an hour.

A little surfing, online with Tapatalk, pulse... And down to 90%.
How do I get your duration?


Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
1st June 2012, 06:52 PM |#825  
ad44891's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 385
 
More
when u flash a new rom, cycle your batt... it always works. which means let battery go dead than charge back up. ill holla
The Following User Says Thank You to ad44891 For This Useful Post: [ View ]
1st June 2012, 08:03 PM |#826  
Member
Chicago
Thanks Meter: 12
 
More
Thank's It seems to be helping alot! I'd be dead by now and I have 45%!
The Following User Says Thank You to brent0001 For This Useful Post: [ View ]
1st June 2012, 08:15 PM |#827  
Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by brent0001

Thank's It seems to be helping alot! I'd be dead by now and I have 45%!

I did not cycle the battery, but I still have 88% left and I have been using the device normally. The FD change seems to have done something to save significant battery. I have no idea why or how, but it was a suggestion worth trying.
The Following User Says Thank You to perlmane For This Useful Post: [ View ]
1st June 2012, 08:24 PM |#828  
JohnnyQ1964's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by Suzook1

no sweat. I dont expect miracles but for me its shows an improvement for sure. I am religious about what is running in the background (I wish apps would completely shut when your done and not linger)

Without this my max battery was about 12 to 15 hours and thats being conservative

OK... I've added the line and let's see what happens. Hoping it works.
1st June 2012, 09:15 PM |#829  
Junior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 3
 
More
Lockscreen rotation = missing widgets
Been using the HYFR 4 for a few days and must say its amazing.
Only thing I noticed is the lockscreen rotates when in landscape.....then when i put it back in portrait and unlock it, a few widgets are missing and I have to keep re-adding them.
Last edited by dementedjohn; 2nd June 2012 at 01:53 PM.
1st June 2012, 09:42 PM |#830  
Senior Member
Thanks Meter: 633
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JohnnyQ1964

OK... I've added the line and let's see what happens. Hoping it works.

Same here. We shall see...
1st June 2012, 10:15 PM |#831  
Member
Chicago
Thanks Meter: 12
 
More
Thanks Suzook it really helped alot!! Now the only problem I have is the phone keeps losing the bluetooth sync ever now and then.(on ford sync)

---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

Almost forgot I went to ATT today to get a battery and they were out of them. The Att guy told me if you call 1-800-801-1101 they would give a free battery if you have problems with poor battery life. I called them and a free battery is on the way!
The Following 6 Users Say Thank You to brent0001 For This Useful Post: [ View ]

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes