Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Guide for Sprint Tp2 on boost

OP Ma$etas

9th July 2011, 05:00 AM   |  #31  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
102 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
I found these instructions on how to get an Iden account:

"Easiest and least expensive:

1.Purchase an Iden Starter kit off of ebay. ($5)
2.Activate the kit online via boost's website and begin your port in the process (explained on the website during the setup)
3.Wait for the port to finish. (4-72 Hours)
4.Call boost and ask to migrate to CDMA.
5.If they ask what phone your using, play dumb and say something like "uh, its the one with the full keyboard" and let them assume what they will. (tell them it's a used phone and ask for programming instructions because I have poor receptin where I am now)
If they start pooh-poohing, tell 'em you understand that although the phone is allowed it's not supported."
28th September 2011, 08:23 AM   |  #32  
n1nj4Lo's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 226
 
1,667 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Just letting you all know Sprint ArcSoft Threaded MMS 5.2.12.45.cab works also... The very bottom attachment isn't threaded MMS but it's the newest/latest Arcsoft MMS... Don't worry updating wont wipe your convos or settings if ya already have it successfully working and set.

I got mine "Flashed" by a guy on ebay for 20 bucks and he gave me a BoostMMSFix.cab that might help some of you IDK... It's one of the first things I install everytime I hard reset...

Also just letting you all know XDAndroid FRX07.1 has working Sprint and Boost MMS now too as well as working 3.5mm and bluetooth!

28th September 2011, 07:11 PM   |  #33  
OP Senior Member
Southern CALI
Thanks Meter: 146
 
1,089 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
thanks for that info hopefully it works for everyone else
28th September 2011, 11:38 PM   |  #34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by lascott7

I have tried this and still couldn't be able to send. But able to receive. I put in the right settings. Should I try pcs-boost-mmsc-submit.sun3.lightsurf.net. I have an energy ROM and using the Arcsoft MMS version you have above. This is so ridiculous. Do I have to use mms program specially for my Sense Energy CRX ROM or what? I do not understand what's wrong with this? Is it because I have an Energy ROM?

I am running Energy Rom as well on my TP2 and I use the myboostmobile.com server for mms. On the rare occasion I have gotten a server or connection error but I have noticed that seems to have more to do with signal than anything else.
31st January 2012, 12:37 PM   |  #35  
Member
Flag norfolk
Thanks Meter: 1
 
44 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
I have everything working except internet and picture mail. Can someone help?

Sent from my HTC Glacier using XDA App
3rd February 2012, 10:43 AM   |  #36  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Wink
all you have to do is a hard reset and then update profile and prl works like a charm
16th February 2012, 02:35 AM   |  #37  
OP Senior Member
Southern CALI
Thanks Meter: 146
 
1,089 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by tinodollar

I have everything working except internet and picture mail. Can someone help?

Sent from my HTC Glacier using XDA App

did you fix this issue?
29th March 2012, 12:49 AM   |  #38  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
keep getting shut down by boost csr's. Does anybody have a way to get them to activate sprint tp2 or just keep trying
30th March 2012, 05:24 PM   |  #39  
OP Senior Member
Southern CALI
Thanks Meter: 146
 
1,089 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by kid_shadow

keep getting shut down by boost csr's. Does anybody have a way to get them to activate sprint tp2 or just keep trying

just keep trying
2nd June 2012, 06:32 AM   |  #40  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Would this process work with the Samsung Transform Ultra
I wanted to know would this process of getting an android phone activated work with a Sprint Samsung Transform Ultra.....

Before buying the phone the rep said I could activate the phone on Boost, he just didnt recommend it.

I get the darn phone and I've tried two reps and both say they can't activate the phone (both giving me different reason mind you)

I notice this is another android phone such as mine and wondered if I kept calling could I get my phone activated.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes