Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more
Post Reply

Is this a serious problem? Happened right after S-OFF

OP F9zSlavik

28th April 2012, 09:50 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 13
 
394 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
If I use anything other then CWM 5.0.2.6, I can not mount my SD card. This happened right after I S-OFF. I even tried the new 4EXT (paid 3 bucks) and I still can not mount the SD Card. But the internal SD card gets mounted automatically even when it says its not mounted.

How can I fix this?

I already SuperCID and I S-OFF as well. I was runing ICS 4.0.3 Leak but I just recently installed Revolution 4.0.3 rom.
28th April 2012, 03:28 PM   |  #2  
Member
Bremerton
Thanks Meter: 16
 
69 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Use recovery to reformat your sd card, then it should be recognized again.

Sent from my HTC_Amaze_4G using xda premium
28th April 2012, 05:48 PM   |  #3  
HuskyHamburger's Avatar
Senior Member
Flag Fair Lawn
Thanks Meter: 11
 
120 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I had the same issue, plug in your sd card into your computer, format it with the default settings, and then it will work fine, if you want an extra precaution, format it again in your recovery after you followed these steps
28th April 2012, 11:11 PM   |  #4  
mznatnat's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 86
 
543 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HuskyHamburger

I had the same issue, plug in your sd card into your computer, format it with the default settings, and then it will work fine, if you want an extra precaution, format it again in your recovery after you followed these steps

Make sure you format your SD card in FAT32 .... ON your computer if possible....
I have been having SD card troubles myself.
If everything ppl are telling you on here doesn't work, try buying a 2GB card and trying it out.
29th April 2012, 01:07 AM   |  #5  
HuskyHamburger's Avatar
Senior Member
Flag Fair Lawn
Thanks Meter: 11
 
120 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by mznatnat

Make sure you format your SD card in FAT32 .... ON your computer if possible....
I have been having SD card troubles myself.
If everything ppl are telling you on here doesn't work, try buying a 2GB card and trying it out.

and leave it on quick format too
29th April 2012, 01:32 AM   |  #6  
mznatnat's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 86
 
543 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HuskyHamburger

and leave it on quick format too

Quick format??? Why??? Quick format doesn't clean your SD card the way its suppose to....
29th April 2012, 02:00 AM   |  #7  
ziggy46's Avatar
Recognized Contributor
Flag Chambersburg, Pa
Thanks Meter: 2,015
 
2,219 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mznatnat

Quick format??? Why??? Quick format doesn't clean your SD card the way its suppose to....

yeah but regular format takes too damn long.... lol

but your right. it doesnt do it 100% correctly even though you get the same results
30th April 2012, 03:40 PM   |  #8  
PeartFan40's Avatar
Senior Member
Flag South Hadley, Ma. USA
Thanks Meter: 1,405
 
4,050 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Thread Moved to Q&A.

PM sent to OP.


XDA Rules: http://forum.xda-developers.com/announcement.php?a=81

10 Post Rule: http://www.xda-developers.com/announ...-10-post-rule/

XDA Marketplace Rules: http://www.xda-developers.com/announ...rules-updated/




Sent from my Galaxy Note i717, using XDA Premium.
3rd June 2012, 08:07 AM   |  #9  
Jay_Rulen's Avatar
Senior Member
Flag Philly , USA
Thanks Meter: 195
 
659 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by PeartFan40

Thread Moved to Q&A.

PM sent to OP.


XDA Rules: http://forum.xda-developers.com/announcement.php?a=81

10 Post Rule: http://www.xda-developers.com/announ...-10-post-rule/

XDA Marketplace Rules: http://www.xda-developers.com/announ...rules-updated/




Sent from my Galaxy Note i717, using XDA Premium.

lol 418 thanks 420 is my b-day I LOVE XxXDA :P

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes