Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

14 Toggle Mod for Blaze

OP gmillz

26th April 2012, 06:34 PM   |  #1  
gmillz's Avatar
OP Senior Member
Flag Shreveport
Thanks Meter: 1,739
 
720 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
This is a 14 toggle mod for the quick panel. It contains toggles for:
Wifi, Data, GPS, Flashlight, Sound, Rotation, Bluetooth, Airplane, Auto Sync, Brightness, Reboot, Shutdown, Lockscreen and Screentimeout.

Flash with CWM.

I don't know if this works or not so make a backup. I do not have the phone so don't blame me if you brick.

Here's a working link. https://www.box.com/s/65ab2b1c5e5d0cf78ead
Last edited by gmillz; 27th April 2012 at 07:28 AM.
27th April 2012, 07:19 AM   |  #2  
Member
Flag Scottsdale, Arizona
Thanks Meter: 12
 
88 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by gmillz

This is a 14 toggle mod for the quick panel. It contains toggles for:
Wifi, Data, GPS, Flashlight, Sound, Rotation, Bluetooth, Airplane, Auto Sync, Brightness, Reboot, Shutdown, Lockscreen and Screentimeout.

Flash with CWM.

I don't know if this works or not so make a backup. I do not have the phone so don't blame me if you brick.
ttps://www.box .com/files#/files/0/f/0/1/f_2114338927

The link you posted does not work.
27th April 2012, 07:29 AM   |  #3  
gmillz's Avatar
OP Senior Member
Flag Shreveport
Thanks Meter: 1,739
 
720 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
Updated OP with new link.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using XDA
27th April 2012, 07:29 AM   |  #4  
shabbypenguin's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 5,118
 
4,666 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
https://www.box.com/s/65ab2b1c5e5d0cf78ead

here is a clickable version

great work man
27th April 2012, 07:31 AM   |  #5  
Member
Flag Scottsdale, Arizona
Thanks Meter: 12
 
88 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by shabbypenguin

https://www.box.com/s/65ab2b1c5e5d0cf78ead

here is a clickable version

great work man

Thanks for the clickable link.
28th April 2012, 06:56 AM   |  #6  
Member
Flag Scottsdale, Arizona
Thanks Meter: 12
 
88 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I also received status 0 after I attempted to install zip.
28th April 2012, 03:03 PM   |  #7  
Desertstorm00's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Same for me...I tried to flash the ROM using Rom Manager and got "Status 0" and aborted...Any ideas?
3rd June 2012, 05:56 PM   |  #8  
Flowbyte's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
121 posts
Join Date:Joined: May 2012
Sadly I have am getting the same error.

Sent from my SGH-T769 using xda premium
3rd June 2012, 07:57 PM   |  #9  
charlieb620's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia, PA
Thanks Meter: 1,958
 
13,348 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Flashes fine with CWM but no changes to my toggle menu. Restored back to my previous state.

Sent from my SGH-T769 using XDA Premium App

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes