5,593,793 Members 46,098 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][Kernel][4.1.2][MC6]| INFAMOUS S2 | Version 3.0 | June 23, 2013

Tip us?
 
free2saute
Old
#341  
free2saute's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 197
Posts: 715
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles
I am confused where is 1.0 ?
 
bled82
Old
#342  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 279
Join Date: Nov 2009
Location: Dallas
Quote:
Originally Posted by free2saute View Post
I am confused where is 1.0 ?
Go to play market and install goomanager and the room I'd available from in the app

Sent from my SGH-T989 using xda premium
The Following User Says Thank You to bled82 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jamison904
Old
#343  
Jamison904's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 13843
Posts: 5,197
Join Date: Jun 2009
Location: Jacksonville, Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by free2saute View Post
I am confused where is 1.0 ?

Mirror is now in the download post! Let me know what you guys think!

Ex-Reconized Developer. Why? Because F-you...
The Following User Says Thank You to Jamison904 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
free2saute
Old
#344  
free2saute's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 197
Posts: 715
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by Jamison904 View Post
Mirror is now in the download post! Let me know what you guys think!
on it will report back soon
The Following User Says Thank You to free2saute For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
free2saute
Old
#345  
free2saute's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 197
Posts: 715
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles
I am getting no data and system UI has stooped and FC on new version ???
 
djintrigue808
Old
#346  
djintrigue808's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4595
Posts: 2,485
Join Date: May 2012
Location: Aiea, Hawaii

 
DONATE TO ME
Im having a hard time. Set up wizard keeps failing on me.
Google Nexus 5
ROM: WIP...
Kernel: WIP..

*My Soundcloud
 
la_z_roy
Old
#347  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Dec 2006
Default SIM not working anymore... anyone else having this issue?

For some reason this new ROM is not picking up that I even have a SIM in my phone.

I followed the instructions to a T like the many ICS ROMs I flashed before this one:

1. Boot to Recovery
2. Do a NANDROID backup
3. Darkside Super Wipe
4. Flash ROM
5. Flash Radio
6. Reboot, let sit for 10 min
7. Reboot again

I flashed the Tmo_SGH-T989_LC8_radio.zip on this ROM which worked with the ROM I had prior (Darkside Evolution 2 Beta03.) I went to Settings => More... => Mobile Networks & it says "Insert SIM card to access network services."

Is there something I'm missing? Is there a specific radio that's supposed to go with this ROM that I missed somewhere along the way? Any help in this matter would be greatly appreciated.
 
free2saute
Old
#348  
free2saute's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 197
Posts: 715
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by la_z_roy View Post
For some reason this new ROM is not picking up that I even have a SIM in my phone.

I followed the instructions to a T like the many ICS ROMs I flashed before this one:

1. Boot to Recovery
2. Do a NANDROID backup
3. Darkside Super Wipe
4. Flash ROM
5. Flash Radio
6. Reboot, let sit for 10 min
7. Reboot again

I flashed the Tmo_SGH-T989_LC8_radio.zip on this ROM which worked with the ROM I had prior (Darkside Evolution 2 Beta03.) I went to Settings => More... => Mobile Networks & it says "Insert SIM card to access network services."

Is there something I'm missing? Is there a specific radio that's supposed to go with this ROM that I missed somewhere along the way? Any help in this matter would be greatly appreciated.
I am having this same issue
 
Micronads
Old
#349  
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 375
Join Date: Oct 2010
Location: Kansas City

 
DONATE TO ME
me tooo
 
adamdl97vo
Old
#350  
adamdl97vo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 147
Join Date: Apr 2011
Location: PDX
On the previous builds I tried, the rom always FCd on the market. Was this fixed?

Sent from my Galaxy SII T-mobile using xda premium

Tags
4.1.2 s2, fast, infamous t989, official jelly bean t989, stable
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes