FORUMS

How Strong Is Your Connection? – XDA Xposed Tuesday

Everyone is always talking about their bars. How many bars of WiFi do they … more

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

FV3●๋• MIUI cream V1.0 ●๋• [ DXLE1 ] [ICS - Fusion v3.0 ][DEV][ROM][UPDATED]●๋•

1,169 posts
Thanks Meter: 2,741
 
By AmalD, Recognized Themer on 2nd June 2012, 12:00 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th June 2012, 10:07 AM |#101  
NanoSurfer's Avatar
Senior Member
Flag Cape Town
Thanks Meter: 913
 
More
Quote:
Originally Posted by Jeannuel

Thank you very much, NanoSurfer!

That was very clear and well explained! Thanks again!

Im going to test it in a while

Sent from my GT-S5360 using XDA

Its a pleasure bro
 
 
4th June 2012, 10:14 AM |#102  
CharsiBabu's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 318
 
More
Lightbulb i got teh same :S
Quote:
Originally Posted by Annihilus

Code:
6/4/2012 4:05:57 AM	
HTTP filter	file	
http://205.196.123.124/6zpkw8pmofeg/0t262q6y5w49xdx/zICS-fusion+v2.0.0.zip	
Android/Plankton.H trojan	
connection terminated - quarantined	
Threat was detected upon access to web by the application: 
C:\Users\XXXX\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe.
My anti-virus see's something. Is it safe?

I'm using Eset
and found something similar.

Here is teh screenshot :-

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.jpg
Views:	184
Size:	7.9 KB
ID:	1105484  
4th June 2012, 10:48 AM |#103  
Kousthubha Kumar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 333
 
More
Yeah +1 CONFIRM TROJAN!!!! Detected by Kaspersky!!

Guys Dont use this ROM till OP cleans this virus..And this one specially infects ANDROID OS ..Make a google search for the virus name in the picture for more details!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	trojan!.png
Views:	223
Size:	31.7 KB
ID:	1105544  
4th June 2012, 11:14 AM |#104  
AmalD's Avatar
OP Recognized Themer
Flag kozhikode
Thanks Meter: 2,741
 
More
Quote:
Originally Posted by hitme987

Yeah +1 CONFIRM TROJAN!!!! Detected by Kaspersky!!

Guys Dont use this ROM till OP cleans this virus..And this one specially infects ANDROID OS ..Make a google search for the virus name in the picture for more details!!


i think the problem is with the Screenshot.apk file its a secondary app for taking SS !
you can delete it and re zip the file and flash it

Delete the file from app folder and re-scan it ! you wont get any detection




Please Press THANKS it cost you nothing.
Last edited by AmalD; 4th June 2012 at 11:17 AM.
4th June 2012, 11:27 AM |#105  
Kousthubha Kumar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 333
 
More
Quote:
Originally Posted by amal das

i think the problem is with the Screenshot.apk file its a secondary app for taking SS !
you can delete it and re zip the file and flash it

Delete the file from app folder and re-scan it ! you wont get any detection




Please Press THANKS it cost you nothing.

Yep!! Delete the screenshot.apk from the original zip so that new flashes wont get any problem..
4th June 2012, 01:32 PM |#106  
EliTSamsunG's Avatar
Senior Member
Flag São Paulo
Thanks Meter: 272
 
More
aeonflux888, Here ur Settings from icsfusion V2.
Attached Files
File Type: apk Settings.apk - [Click for QR Code] (2.00 MB, 29 views)
The Following 2 Users Say Thank You to EliTSamsunG For This Useful Post: [ View ]
4th June 2012, 02:54 PM |#107  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
So if i use the latest DLE1, the ROM will not work?
4th June 2012, 03:17 PM |#108  
Kousthubha Kumar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 333
 
More
Quote:
Originally Posted by eyjay1991

So if i use the latest DLE1, the ROM will not work?

It works perfect..no worries
4th June 2012, 03:20 PM |#109  
deathnotice01's Avatar
Recognized Themer
Flag Cebu
Thanks Meter: 3,211
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hell_lock

I think Creed's Rom uses a private key for signing the apk's... so if we want to use his apps then we gotta resign them after removing the signatures from them...

decompile with apk manager,
compile, sign using system apk signature and it will work

i do it all the time
The Following User Says Thank You to deathnotice01 For This Useful Post: [ View ]
4th June 2012, 04:28 PM |#110  
AmalD's Avatar
OP Recognized Themer
Flag kozhikode
Thanks Meter: 2,741
 
More
Quote:
Originally Posted by jeprox

I'd like to know whats the difference with v1 and v2 since they are both ICS theme?

Which one is stable?

Did you remove the default 3x4 samsung keypad on both version?

Dont tell me to use 3rd party keyboards coz i tried most of them but i dont like it and i prefer to have the default 3x4 keypad.

Sent from my GT-S5360 using xda premium

i didnt remove the default samsang keyboard ! its there in both versions



Please Press THANKS it cost you nothing.
The Following User Says Thank You to AmalD For This Useful Post: [ View ]
4th June 2012, 04:39 PM |#111  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
I'm finding market to be slow, using my wifi at home, my wifi is fast, just stock on downloading....Mhm..using DLE1. Ops, market error 500.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
it sucks, slower than stock, themed stock rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes