Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] unlock samsung captivate

OP FunkyVenky

15th April 2012, 09:27 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Allahabad, India
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
hello, i venkatesh from india. Help me in unlock samsung captivate in ginger bread...
when i inserst sim its saying "sim network unlock pin". Help me in resolve this.
UrgentlY!!!!!!!!!!
The Following User Says Thank You to FunkyVenky For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 09:48 AM   |  #2  
TRusselo's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Flag Edmonton
Thanks Meter: 2,797
 
4,703 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
XDA is not tech support. we create software.

253 people have already asked your question about captivate.
many of those people got answered. read those answers.


USE SEARCH BUTTON
The Following 2 Users Say Thank You to TRusselo For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 09:16 PM   |  #3  
Limitz Cash's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 12
 
116 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Root your phone, then download the Galaxy S Unlocker(or similar) app from market place. Use search button please.
3rd June 2012, 01:33 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
First you should install Droid Explorer to Install Z4root v1.3.0 via usb cable to root your Captivate.
Second you download SGS unlock pro v1.3 to install on it and run it to unlock your phone.

Before do this, you must turn on "USB debugging" of your Captivate:
Settings\Application\Development\Check the box for USB debugging
and then you can plugin cable on your computer to connect your phone.
5th June 2012, 12:16 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Hi FunkyVenky,

To unlock your phone you need an unlock code.

See unlockcode4u.com to get you unlock code for free.

Regards,
5th June 2012, 01:09 PM   |  #6  
Red_81's Avatar
Senior Member
Flag St.Louis Metro
Thanks Meter: 629
 
1,163 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by VilayaaduManagatha

It's locked to which country?Network? You can get the unlock code from the site Theunlockspot.com and unlock the samsung phone from network lock....

Quote:
Originally Posted by phonexpert2

Hi FunkyVenky,

To unlock your phone you need an unlock code.

See unlockcode4u.com to get you unlock code for free.

Regards,

You do not need to pay someone to unlock the phone. There are ways to do it that are listed in this forum. Just search.

I'm feeling generous this morning:
  1. Root phone
  2. Download Galaxy S Unlock from Market
  3. Run it
  4. Click Unlock
  5. Start at step 1 and follow instructions
  6. BACKUP THE /SDCARD/GALAXY_S_UNLOCK FOLDER!
  7. Now back it up to another place
  8. Back it up to a third place just to be sure.
Last edited by Red_81; 5th June 2012 at 02:41 PM.
The Following User Says Thank You to Red_81 For This Useful Post: [ View ]
12th June 2012, 09:04 PM   |  #7  
lufc's Avatar
Retired Senior Moderator / Resident Priest
Flag Blackpool UK
Thanks Meter: 1,545
 
9,528 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Please use the Q&A Forum for questions &
Read the Forum Rules Ref Posting
Thanks ✟
Moving to Q&A

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes