How to Fix the Nexus Available Storage Bug – XDA TV

Is your Nexus device only showing half of the available storage as it should? Many … more

Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Quo Vadis, Open {Source, Standards, World}? w/ Jan Wildeboer – XDA:DevCon 2014

Open Source was a big topic at this years XDA:DevCon … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [help]wifi doesn't work after unbrick D2G

OP fulvi0

5th June 2012, 09:50 PM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 5
 
54 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
hi, i got same problem, can you help me?
i just only unbrick and unlock band to use AT&T network
and now wifi can search but cant connect...!
5th June 2012, 10:16 PM   |  #12  
Gasai Yuno's Avatar
Senior Member
Flag Rausu
Thanks Meter: 338
 
721 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Your phone was on 4.5.629 or you flashed it to 4.5.629 during the unbrick/rooting process.

You did not update to 4.5.629 after that.

This issue manifests on devices that were updated to 4.5.629 (Android 2.3.4) and then were left on 4.5.608 after the unbrick & rooting process.
Last edited by Gasai Yuno; 5th June 2012 at 10:18 PM.
The Following User Says Thank You to Gasai Yuno For This Useful Post: [ View ]
5th June 2012, 10:47 PM   |  #13  
Member
Thanks Meter: 5
 
54 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:

1. Flash 608 SBF using RSDLite (VRZ_A956_4.5.608_1FF_01.sbf)
2. Flash Repack_629 SBF using RSDLite (BL=2 BOOT REC CDTf__Repack_629.sbf)
3. Reboot, wipe data and cache
4. Enable Unknown Source and Development features in Setting
5. Root D2G with SuperOneClick v2.3.3
6. Install OtaRootKeeper, Run Protect-root then temp-unroot
7. Reboot to recovery then install 629 OTA update.zip then reboot(Blur_Version.4.5.608.A956.Verizon.en.US.zip )
8. Open OtaRootKeeper and restore Root
9. Install Droid 2 Recovery Bootstap.apkthen Reboot to Recovery
10. At Clockwork Recovery, run Backup the nan-droid
11. Flash 330 SBF suing RSDLite (VRZ_A956_2.4.33_1FF_01.sbf) --> After flash completed, phone will BRICKED, donít worry
12. Flash 608 using EzSBF on USB stick (1KDStaz_D2G_4.5.608.iso) --> After flash completed, phone will BRICKED, donít worry
13. Flash Repack_629 SBF using RSDLite (2_BL=2 BOOT REC CDTf__Repack_629.sbf)
14. Reboot, wipe data and cache
15. Enable Unknown source and Development features in Setting
16. Root D2G with SuperOneClick v2.3.3
17. Install Droid 2 Recovery Bootstap.apk then Reboot to Recovery
18. At Clockwork Recovery, Wipe Cache and install band unlock (TBH_Band_Unlock_v2.0.zip)
19. At Clockwork Recovery, run RESTORE the nan-droid (the one that backup on step 10)
20. Reboot phone then it should be able to us AT&T, T-Mobile and Verizon and enjoy

i do like this. pls help me!!!
i use AT&T network
6th June 2012, 01:47 AM   |  #14  
sd_shadow's Avatar
Recognized Contributor
Flag South Dakota
Thanks Meter: 2,026
 
4,937 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
wipe data again
The Following User Says Thank You to sd_shadow For This Useful Post: [ View ]
6th June 2012, 04:08 AM   |  #15  
Member
Thanks Meter: 5
 
54 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
i try third times but nothing happen ! wipe cache, data....
6th June 2012, 06:47 AM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
115 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
If you followed the instructions above, did you restore a nandroid backup of .608, or a nandroid backup of .629? Originally you said you were on .608, so if you made a nandroid backup of that, and restored it, you would be experiencing the issue you mention.
6th June 2012, 01:21 PM   |  #17  
kew1701's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
84 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
Donate to Me
More
Hi,i have the same issue,at first when bootloader was accepting downgrade i could go on froyo where wifi worked perfect,but on neither GB release wifi just have turning on/turning off disease,tried every possible thing but nothing is working except MIUI.us but its CDMA rom and i'm gsm user.according to this its something with firmware related in my case.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes