Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]WiFi gives an error

OP MrTapa

6th June 2012, 08:33 PM   |  #1  
MrTapa's Avatar
OP Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 1,541
 
1,759 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Well my friend uses stock rom on his cha cha. I rooted it and unlocked bl. The phoen is s-on and it worked fine with root and disabled preflock at 800mhz max for 1 mounth. Today my fr tells me that he is angry cause wifi not working.It says "error" under wi fi. So you cant turn it on.It keeps saying error. Pls help i have tryed factory reset rom phone and from bootmenu and both of them doesnt work it still says error. Please help my fr wants his phone at friday((
7th June 2012, 09:59 PM   |  #2  
Junior Member
Flag Galati
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by MrTapa

Well my friend uses stock rom on his cha cha. I rooted it and unlocked bl. The phoen is s-on and it worked fine with root and disabled preflock at 800mhz max for 1 mounth. Today my fr tells me that he is angry cause wifi not working.It says "error" under wi fi. So you cant turn it on.It keeps saying error. Pls help i have tryed factory reset rom phone and from bootmenu and both of them doesnt work it still says error. Please help my fr wants his phone at friday((

check this out: http://forum.xda-developers.com/show...1654683&page=2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes