Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,510 Members 55,162 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][PORT][ICS][B38][June 08, 2012][Discontinued] Digital AOKP :: Fast, Stable

Tip us?
 
sparta20
Old
(Last edited by sparta20; 9th June 2012 at 09:06 PM.)
#51  
sparta20's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 428
Posts: 218
Join Date: Mar 2012
Very smooth I like it
Edit: how do I do screenshoot?

Inviato dal mio GT-I8150 con Tapatalk 2
 
AsmirGT
Old
#52  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 81
Join Date: Apr 2012
Location: Mülheim an der Ruhr
Quote:
Originally Posted by sparta20 View Post
Very smooth I like it
Edit: how do I do screenshoot?

Inviato dal mio GT-I8150 con Tapatalk 2
Powerbutton long press enter into extended menu
then you can make screenshot

to enable screenshot function goto Romcontrol under on/off switch you can enable this on extenden menu

greetz
 
sparta20
Old
#53  
sparta20's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 428
Posts: 218
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by AsmirGT View Post
Powerbutton long press enter into extended menu
then you can make screenshot

to enable screenshot function goto Romcontrol under on/off switch you can enable this on extenden menu

greetz
How do I enable screenshot in rom control?

Inviato dal mio GT-I8150 con Tapatalk 2
 
mykar3z99
Old
(Last edited by mykar3z99; 10th June 2012 at 04:41 PM.)
#54  
mykar3z99's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 205
Join Date: Dec 2011
Location: Pandeglang
Awesome its very cool & smooth... So far is very good, stable & fast.. except camera must be use silent camera & how about about music player? I don't know how to use swap memory

Quote:
Originally Posted by sparta20 View Post
How do I enable screenshot in rom control?

Inviato dal mio GT-I8150 con Tapatalk 2
In the rom control > power menu options > "tick" show screenshot.. done!
Then push power button --> screenshot

Sent from my GT-I8150 using xda premium

 
Phone:
Current :HTC One X
Previous :HTC Sensation XE with ViperS 1.6.3 with Bricked Kernel 1.4 + MOD TURBO BOOST
Tablet:
Motorola XOOM MZ601
Team EOS 4
The Following 2 Users Say Thank You to mykar3z99 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jkarloz
Old
#55  
jkarloz's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 74
Join Date: Jan 2012
Location: Caracas
This rom is quite smooth with no lag, on the subject of the camera work for me was the app. silent camera, when you are customizing the lock screen in the control tends to give rom reboots, with app. boid and twitter and tends to take to update, I imagine any problems regarding the connection of data there will be something out there to optimize.
Well so far this are the failures that led me first day with this rom and see you tomorrow with the battery and another bug is present, overall is very good very good job of the developer who did the port for our team and others who helped thank you very much and continue with this work is excellent!

Devices:
Samsung Galaxy S -
[ROM JB 4.2.2] Xperia Style V5- with Ac!d audio engine By cyberaprendiz
IPhone 4 iOS 6.1.3 Jailbreak thered
LG 4X HD P880 [ROM][4.2.2][AOSP] » LiquidSmooth[OFFICIAL] »» Liquid-v2.7»Optimus4XHD[P880] Kernel iodak V6
 
ertank07
Old
#56  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 371
Join Date: Jan 2010
Location: ChorLu
battery runs out quickly. be improved?
 
1haumann1
Old
(Last edited by 1haumann1; 11th June 2012 at 06:47 PM.) Reason: i got it :D
#57  
1haumann1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 991
Posts: 1,067
Join Date: Oct 2011
i tried to swap the external and internal sd. i found this tut but it doesn't work for me.
all what i get is a boot loop

can anyone help me?

/edit:


now it works fine.
changed the mount point only
 
AsmirGT
Old
#58  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 81
Join Date: Apr 2012
Location: Mülheim an der Ruhr
Quote:
Originally Posted by 1haumann1 View Post
i tried to swap the external and internal sd. i found this tut but it doesn't work for me.
all what i get is a boot loop

can anyone help me?

/edit:


now it works fine.
changed the mount point only
how does it look like 1haumann1??

german:
was soll ich vertauschen 1haumann1.Kannste vold.fstab hochladen oder die Änderung fett hervorheben?
Grüss

Asmir GT
 
1haumann1
Old
#59  
1haumann1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 991
Posts: 1,067
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by AsmirGT View Post
how does it look like 1haumann1??

german:
was soll ich vertauschen 1haumann1.Kannste vold.fstab hochladen oder die Änderung fett hervorheben?
Grüss

Asmir GT
modded vold.fstab
place in /system/etc
and fix permissions to rw-r-r
reboot

have fun
Attached Files
File Type: zip vold.fstab.zip - [Click for QR Code] (437 Bytes, 69 views)
The Following 2 Users Say Thank You to 1haumann1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
AsmirGT
Old
#60  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 81
Join Date: Apr 2012
Location: Mülheim an der Ruhr
Quote:
Originally Posted by 1haumann1 View Post
modded vold.fstab
place in /system/etc
and fix permissions to rw-r-r
reboot

have fun
Yes
Danach habe ich lange gesucht und mich selber nicht getraut

Vielen vielen Dank 1haumann1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes