Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Alcatel OT-995 a.k.a Ultra or Sapphire HD

OP djtreo

17th June 2012, 02:26 PM   |  #421  
tcmixx's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
54 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Hey, I'm getting a white noise picture sometimes when I unlock the phone. Its there for like a half a second then it disappears. Anyone getting this as well?


(Its like the picture but not that colorful.)
17th June 2012, 02:34 PM   |  #422  
fonix232's Avatar
Senior Member
Flag Debrecen
Thanks Meter: 363
 
683 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tcmixx

Hey, I'm getting a white noise picture sometimes when I unlock the phone. Its there for like a half a second then it disappears. Anyone getting this as well?
[ IMG ]
(Its like the picture but not that colorful.)


It is caused by the wrong EGL libs, hopefully fixed in the ICS release. With that, or with other EGL files, it can be fixed.
17th June 2012, 03:24 PM   |  #423  
tcmixx's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
54 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Okey, so it has nothing to do with the phone? I don't need to use the warranty?
17th June 2012, 05:09 PM   |  #424  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
26 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by bluerain28

Source code for OT-995 is now available here.

can anyone tell me what this source code is for?

i contacted alcatel recently and they said ics is coming to the unit but it's possible not all phones will get the update..my question is, how can we upgrade to ics if they dont release it on all 995 units? is that still possible to change to ics?
17th June 2012, 05:44 PM   |  #425  
Senior Member
Thanks Meter: 207
 
150 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by depsy89

can anyone tell me what this source code is for?

The Linux kernel.

Quote:

i contacted alcatel recently and they said ics is coming to the unit but it's possible not all phones will get the update..my question is, how can we upgrade to ics if they dont release it on all 995 units? is that still possible to change to ics?

Perhaps using a community-released firmware upgrade (I despise the word ROM). Quite odd for them not to release it for all regions though..
17th June 2012, 05:51 PM   |  #426  
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 48
 
166 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iuss

The Linux kernel.



Perhaps using a community-released firmware upgrade (I despise the word ROM). Quite odd for them not to release it for all regions though..

It can be possible if it's works like the same as OT-990. We solved that problem at here for OT-990 users who didn't get the official Gingerbread update.

It's a little bit tricky, but it works like a charm !
17th June 2012, 06:17 PM   |  #427  
fonix232's Avatar
Senior Member
Flag Debrecen
Thanks Meter: 363
 
683 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tcmixx

Okey, so it has nothing to do with the phone? I don't need to use the warranty?

It happens with most of the people, but it is clearly a software fault. You might try swapping it on warranty, but there is no meaning as the problem will appear again. Best to try is to install CF3D, and enable the Adreno plugin. That way you gain the same speed, and half-proper drivers.


Quote:
Originally Posted by iuss

Perhaps using a community-released firmware upgrade (I despise the word ROM). Quite odd for them not to release it for all regions though..

I think Alcatel meant that not all units, not all country will receive the ICS update in the first wave. While Portugal, etc, are in it (Portugal getting it in a month), Hungary is said to be getting it by September.


EDIT:

So, I'm holding the phone in my hands. And I'm totally like, WHAT THE CR*P? How can they solve such an easy task so badly? Why is there any need for custpack? It's just stupid!
Last edited by fonix232; 18th June 2012 at 11:04 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to fonix232 For This Useful Post: [ View ]
18th June 2012, 12:59 PM   |  #428  
Member
Thanks Meter: 16
 
72 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
fonix232:
I see you are a "best-buyer" like me
I have OT-995 too, ordered the U30GT too, and Ainol Elf but you don't have it but I have seen you in slatedroid's Ainol forum, and I am hungarian too
I'm waiting for your ROM for OT-995 and will use your Evolution ROM for U30GT
18th June 2012, 01:21 PM   |  #429  
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 48
 
166 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fonix232

It happens with most of the people, but it is clearly a software fault. You might try swapping it on warranty, but there is no meaning as the problem will appear again. Best to try is to install CF3D, and enable the Adreno plugin. That way you gain the same speed, and half-proper drivers.




I think Alcatel meant that not all units, not all country will receive the ICS update in the first wave. While Portugal, etc, are in it (Portugal getting it in a month), Hungary is said to be getting it by September.


EDIT:

So, I'm holding the phone in my hands. And I'm totally like, WHAT THE CR*P? How can they solve such an easy task so badly? Why is there any need for custpack? It's just stupid!

This is a "standard" solution for Alcatel phones ! JRD Communications Ltd. inventeded that !
18th June 2012, 09:53 PM   |  #430  
tumaini418's Avatar
Senior Member
Flag Ängelholm
Thanks Meter: 190
 
1,078 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse_ALCAPWN_OT-995 worked a charm frst try with no problems. Thanks

In a couple of hours I'm gonna try to super v-6 on it. I'll post to let you all know how it go's.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ot-995, ot995
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes