5,598,938 Members 31,233 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Bricked Your Phone, Post Here !

Tip us?
 
Razor2
Old
#111  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 52
Join Date: Jun 2012
hello all i bricked my galaxy y
it's not starting at all
 
-CALIBAN666-
Old
#112  
-CALIBAN666-'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2793
Posts: 5,016
Join Date: Feb 2012
Location: Leverkusen
Quote:
Originally Posted by Razor2 View Post
hello all i bricked my galaxy y
it's not starting at all
what da hell is going on today
it makes nothing at all????
 
Razor2
Old
#113  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 52
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by CALIBAN666 View Post
what da hell is going on today
it makes nothing at all????
sorry if anything wrong i have posted.. but i fixed it using technoduos
sorry to bother you
 
-CALIBAN666-
Old
#114  
-CALIBAN666-'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2793
Posts: 5,016
Join Date: Feb 2012
Location: Leverkusen
Quote:
Originally Posted by Razor2 View Post
sorry if anything wrong i have posted.. but i fixed it using technoduos
sorry to bother you
no problem bro
 
nemodark
Old
#115  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 49
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by CALIBAN666 View Post
how do u use minitool?first insert ur card and than start minitool as administrator,it must work.after starting minitool klick on your card and delete all partitions than go on apply and klick yes.
i told you bro my card can't be read by my pc or minitool and when using chkdsk on cmd it says error ..cant format raw disk
 
-CALIBAN666-
Old
#116  
-CALIBAN666-'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2793
Posts: 5,016
Join Date: Feb 2012
Location: Leverkusen
another question,have u used ur card in a digicam before to using in your phone?because raw is an format what are used from cameras,when u have a digicam try to format the card with ur cam,many digicams can do this,maybe it worx.

---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

here another method windows required,put ur card in da reader,click on windows startbutton go on run then type in the following:diskmgmt.msc and ok,all storagemedia/devices can u see in this menu,look for the reader/card by scrolling down and create an partition on it+than format or format it directly u have to see what is the best way.i have test it with my sd kart from my kamera and it worx well for me.good luck
 
nemodark
Old
#117  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 49
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by CALIBAN666 View Post
another question,have u used ur card in a digicam before to using in your phone?because raw is an format what are used from cameras,when u have a digicam try to format the card with ur cam,many digicams can do this,maybe it worx.

---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

here another method windows required,put ur card in da reader,click on windows startbutton go on run then type in the following:diskmgmt.msc and ok,all storagemedia/devices can u see in this menu,look for the reader/card by scrolling down and create an partition on it+than format or format it directly u have to see what is the best way.i have test it with my sd kart from my kamera and it worx well for me.good luck
i have already tries to 4mat using the cam but didn't work ..when i tried to insert it to different phone a nokia phone it says that the sd card is encrypted ..ill try the other when i get home ..how i wish it will work .
 
-CALIBAN666-
Old
#118  
-CALIBAN666-'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2793
Posts: 5,016
Join Date: Feb 2012
Location: Leverkusen
Quote:
Originally Posted by nemodark View Post
i have already tries to 4mat using the cam but didn't work ..when i tried to insert it to different phone a nokia phone it says that the sd card is encrypted ..ill try the other when i get home ..how i wish it will work .
have u try the other method on windows from my post?i have test it,for me it has worked.maybe i think ur card is broken when it not worx.
 
shailu1990
Old
#119  
shailu1990's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 167
Join Date: Apr 2012
Location: jhansi
Default how to flash *.tar.md5 by odin

sir i have download update for my sgy. after download complete i have open it with winRAR in pc i got only 2 file in it, one is in *.tar.md5 formate and another one is in *.dll .now i have selected *.tar.md5 as pda in odin and click on start and its fail to install... then again i have done but it alaways show fail...for more information i google it for solution but i didnt get usefull info. someone said to rename it to .tar i have done that too...but unsuccessful...so i thought that this file may be currupted so again i have download another ddlc3 update for sgy. but unfortuntly this also contain same extension *.md5 i try this too but it is also showing fail... please help me... for kind information i alaways untick re-partation...before updating
 
manoranjan2050
Old
#120  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1326
Posts: 1,073
Join Date: Dec 2011
Location: JAGATSINGHPUR

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by shailu1990 View Post
sir i have download update for my sgy. after download complete i have open it with winRAR in pc i got only 2 file in it, one is in *.tar.md5 formate and another one is in *.dll .now i have selected *.tar.md5 as pda in odin and click on start and its fail to install... then again i have done but it alaways show fail...for more information i google it for solution but i didnt get usefull info. someone said to rename it to .tar i have done that too...but unsuccessful...so i thought that this file may be currupted so again i have download another ddlc3 update for sgy. but unfortuntly this also contain same extension *.md5 i try this too but it is also showing fail... please help me... for kind information i alaways untick re-partation...before updating
its single file not support flash using odin .....................

convert it odin package(3 file) using doky73 great tool
[TOOL] SplitFUS -create your own Odin ready pack

or

find ur odin package hare

[Stock][ROM][Odin] Galaxy Y S5360 flashable firmware packages

The Following User Says Thank You to manoranjan2050 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
brick, bricked, galaxy y, un brick
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes