Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,213 Members 40,117 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Working Walkam ICS [edit music info + album art transitions]

Tip us?
 
BandenX
Old
#111  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 40
Join Date: Nov 2011
Location: Surabaya
Walkman apk work great, except the widget. Therea are many stranges on music widget. The album art was cropped. It's change from the current music's album art and the next is too late. When you play A, then switch to B, it still display A's album art. When you play C, it still display B's album art and so on. When playing music and take a screenshot, there is no pause button (as indicating walkman stop playing music). As you can see in my screenshot, there was no pause button even walkman was playing music. How can I change walkman logo. It's better using original logo than using circle background one.
I'm using mini pro on stock rom ICS 4.0.4 and stock kernel toom
Sent from my SK17i using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1340058578138.png
Views:	168
Size:	112.0 KB
ID:	1139076  
 
boyq
Old
#112  
boyq's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 513
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by BandenX View Post
Walkman apk work great, except the widget. Therea are many stranges on music widget. The album art was cropped. It's change from the current music's album art and the next is too late. When you play A, then switch to B, it still display A's album art. When you play C, it still display B's album art and so on. When playing music and take a screenshot, there is no pause button (as indicating walkman stop playing music). As you can see in my screenshot, there was no pause button even walkman was playing music. How can I change walkman logo. It's better using original logo than using circle background one.
I'm using mini pro on stock rom ICS 4.0.4 and stock kernel toom
Sent from my SK17i using xda premium
OP have provided another widget. That's a known issue already. Im using original walkman widget to match the walkman ics app..
Model: Sony Xperia Z (C6603)
Android Version: 4.3
ROM: STOCK 10.4.B.0.569 DeODEXED
Kernel: STOCK 3.4.0
Rooted: Yes
Bootloader status: Locked
 
Equama
Old
#113  
Equama's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 365
Join Date: Jun 2012
Location: Chittagong
Quote:
Originally Posted by BandenX View Post
Walkman apk work great, except the widget. Therea are many stranges on music widget. The album art was cropped. It's change from the current music's album art and the next is too late. When you play A, then switch to B, it still display A's album art. When you play C, it still display B's album art and so on. When playing music and take a screenshot, there is no pause button (as indicating walkman stop playing music). As you can see in my screenshot, there was no pause button even walkman was playing music. How can I change walkman logo. It's better using original logo than using circle background one.
I'm using mini pro on stock rom ICS 4.0.4 and stock kernel too
Sent from my SK17i using xda premium
to change the Walkman logo check the comments(#97 may be) at 10th page.
sorry for my bad English.


Sent from my WT19i using xda premium
Sony Xperia™ U>GB-ROCKS

Google Nexus S (SHW-M200K)>Jellybam Rom

Samsung Galaxy SII>Neat Rom Lite JB

Symphony Xplorer W125>MIUI V5
 
sss2sssss
Old
#114  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 212
Join Date: May 2012
Location: Wangsa Maju
Nobody answer my question...==
Here's the problem

Now I'm using Flush78 ICS ROM+installed Beats Audio MOD v3
 
Till-Kruspe
Old
#115  
Till-Kruspe's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3422
Posts: 2,777
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by sss2sssss View Post
Nobody answer my question...==
Here's the problem

Now I'm using Flush78 ICS ROM+installed Beats Audio MOD v3
Try this bro...flash via CWM...
Attached Files
File Type: zip FIX_WALKMAN_ICS_by_mchj.zip - [Click for QR Code] (668.5 KB, 67 views)
 
| MOD WALKMAN | XS App | NXT Pack |
| T Widgets | Notification toggle 1 or 2 |
| Theme 1 , 2 or 3 |
| Z Small App | Z Widgets | Z Lockscreen | Z Phone |

Wanna use my work? Sure, go ahead. You only need to put my name in the credits. That all. Thanks you.
The Following User Says Thank You to Till-Kruspe For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sss2sssss
Old
#116  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 212
Join Date: May 2012
Location: Wangsa Maju
Quote:
Originally Posted by Till-Kruspe View Post
Try this bro...flash via CWM...
Problem fix....
 
rdsguarda
Old
#117  
rdsguarda's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 66
Join Date: Nov 2011
Location: Guarda
Quote:
Originally Posted by rdsguarda View Post
Is just what i do brother... the ICS walkman work grate... bur when i restart my phone the old came back...

Quote:
Originally Posted by boyq View Post
delete the semcmusicwalkman.apk.
Thanks a lot for all of you... problem solved...

I have done whate you said... befor you said it...

I'm joking... thanks anyway...
 
Black_jackss
Old
#118  
Black_jackss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 126
Posts: 700
Join Date: Aug 2011
Location: Pekanbaru
How do you rename and change icon of this this apk?
I tried using icspaktool to compile this apk
Change its name to "Music" in strings.xml
and changed its icon to my stock music icon in drawable-mdpi,i compiled it
when i push it to my sk17i,the music player won't appear,did i missed sth?
We are all going to be die anyway
 
SharpnShiny
Old
#119  
SharpnShiny's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 195
Posts: 877
Join Date: May 2012
Does anyone else use this app to sync with Media Go or Songbird?

Playlists are a problem...I put 25GB of music on the SD so really want to try to make it work. Media Go does not detect the Sony playlists that this app creates. The app freezes a lot on me also, I have to restart the phone, killing the app doesn't help. I don't use ANY other music mods whatsoever.
 
chokolatte92
Old
#120  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jun 2012
Default not working

not working on ST15i. Installed using the CWM recovery and but the stock Walkman player remains like before. im running on 4.0.4

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes