Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Facebook 1.9.6 issue

OP Zewarxx

25th June 2012, 03:05 AM   |  #1  
Zewarxx's Avatar
OP Senior Member
Flag Maykop
Thanks Meter: 46
 
301 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
somehow i can't sync my contacts !! and when i open my friend tap on the app it says: loading friends ... the show my an error message says content too large try again later and when i try again nothing happens

ive about 1200 friends and everything was fine with facebook 1.9.3 but now i stock with no friends

can anyone help me with that ??
25th June 2012, 05:35 AM   |  #2  
Mayank77's Avatar
Senior Member
Flag Manipal
Thanks Meter: 137
 
558 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Zewarxx

somehow i can't sync my contacts !! and when i open my friend tap on the app it says: loading friends ... the show my an error message says content too large try again later and when i try again nothing happens

ive about 1200 friends and everything was fine with facebook 1.9.3 but now i stock with no friends

can anyone help me with that ??

Umm.. Reinstall the app ?

And use wifi/3G to sync instead of 2G
The Following User Says Thank You to Mayank77 For This Useful Post: [ View ]
25th June 2012, 10:35 AM   |  #3  
lucastan96's Avatar
Senior Member
Flag Malacca
Thanks Meter: 2,101
 
2,866 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Please.. you should have post it in Q&A section..

Sent To Your Eyes Using My Amazing W8
The Following User Says Thank You to lucastan96 For This Useful Post: [ View ]
25th June 2012, 04:08 PM   |  #4  
jose385's Avatar
Senior Member
Flag santa cruz de la sierra
Thanks Meter: 23
 
118 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
and attempt to erase data and delete the cache of the application? may fix the problem so
The Following User Says Thank You to jose385 For This Useful Post: [ View ]
25th June 2012, 04:18 PM   |  #5  
Zewarxx's Avatar
OP Senior Member
Flag Maykop
Thanks Meter: 46
 
301 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by Mayank77

Umm.. Reinstall the app ?

And use wifi/3G to sync instead of 2G

I did as wt u guys said but nothing happened





Quote:
Originally Posted by jose385

and attempt to erase data and delete the cache of the application? may fix the problem so



Sent from my X8 using xda premium
25th June 2012, 04:18 PM   |  #6  
2010matej's Avatar
Senior Member
Flag Pregrada | Maribor
Thanks Meter: 1,101
 
2,638 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
For me chat doesn't work so I use SEESMIC
25th June 2012, 04:19 PM   |  #7  
Zewarxx's Avatar
OP Senior Member
Flag Maykop
Thanks Meter: 46
 
301 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by lucastan96

Please.. you should have post it in Q&A section..

Sent To Your Eyes Using My Amazing W8

What section is this?

Sent from my X8 using xda premium
25th June 2012, 05:03 PM   |  #8  
Mayank77's Avatar
Senior Member
Flag Manipal
Thanks Meter: 137
 
558 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Zewarxx

What section is this?

Sent from my X8 using xda premium

Maybe the mods shifted it to this section. Relax
The Following User Says Thank You to Mayank77 For This Useful Post: [ View ]
26th June 2012, 09:39 PM   |  #9  
Zewarxx's Avatar
OP Senior Member
Flag Maykop
Thanks Meter: 46
 
301 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
It's okay I found an app that sync Facebook contacts for me I deleted Facebook app :/

Sent from my X8 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes