Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,126 Members 43,191 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Mod]Aosp Notification Bar + Settings [June 26]

Tip us?
 
jcjackjay
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 403
Join Date: Sep 2011
has anyone tried this on Speed Rom 5.1???
 
EclipzeRemix
Old
#12  
EclipzeRemix's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5716
Posts: 3,159
Join Date: Oct 2011
Location: New Jersey

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jcjackjay View Post
has anyone tried this on Speed Rom 5.1???
Yea it works





Previous Devices
 
Samsung Galaxy S3
HTC One S
Galaxy Nexus
HTC Amaze
iPhone 4
iPhone 3GS

MyTouch 4G
Mytouch 3G
HTC Dream
Moto V3



 
fcpelayo
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 139
Posts: 905
Join Date: Nov 2011
Location: Chino
Quote:
Originally Posted by Trewyy View Post
What carrier are you on? It simply switches because t mobile lies to you and tells you that you are always getting 4G, when in actuality the radio chip is switching between HSPDA and 3G to save battery
Hspda is 3g or should I say 3.5g. We don't have actual 4g I know that. So when you get so called "4g" what does it say H? Then it switches back to 3g ? I haven't installed it. I was thinking this concept could be part of the problem of why you don't see signal bars. But im novice so just throwing it out there.

I do have T-Mobile

Sent from my HTC_Amaze_4G using xda premium
 
jcjackjay
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 403
Join Date: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by EclipzeRemix View Post
Yea it works
same bugs?
 
EclipzeRemix
Old
#15  
EclipzeRemix's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5716
Posts: 3,159
Join Date: Oct 2011
Location: New Jersey

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jcjackjay View Post
same bugs?
I fixed the bugs with the PNGs but I have it on my pc that wont turn on, but yes if you flash the one in the OP you get the same bugs

Sent from my HTC_Amaze_4G using Tapatalk 2





Previous Devices
 
Samsung Galaxy S3
HTC One S
Galaxy Nexus
HTC Amaze
iPhone 4
iPhone 3GS

MyTouch 4G
Mytouch 3G
HTC Dream
Moto V3



 
jcjackjay
Old
#16  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 403
Join Date: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by EclipzeRemix View Post
I fixed the bugs with the PNGs but I have it on my pc that wont turn on, but yes if you flash the one in the OP you get the same bugs

Sent from my HTC_Amaze_4G using Tapatalk 2
awww.... hope it turns on soon enough :eek:
 
jcjackjay
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 403
Join Date: Sep 2011
I wonder, any progress lately? It's been quiet.
 
mrgwap
Old
#18  
mrgwap's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 877
Join Date: Dec 2010
How do it turn WiFi calling off with this I don't see it in the settings

Sent from my HTC_Amaze_4G using xda premium
 
saseekutz
Old
#19  
saseekutz's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 85
Join Date: May 2011
Location: Olathe
Is there any fix for the signal bars?

Sent from my HTC_Amaze_4G using XDA
 
jcjackjay
Old
#20  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 403
Join Date: Sep 2011
+1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes