Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Screenshot on t-mobile G1

OP felicita

28th October 2008, 05:11 PM   |  #1  
felicita's Avatar
OP Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
How can i make screenshot on my G1?
28th October 2008, 06:28 PM   |  #2  
dagentooboy's Avatar
Senior Member
Flag Kansas
Thanks Meter: 136
 
516 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by felicita

How can i make screenshot on my G1?

if you use eclipse there is a little button in the upper left box in the android view to take screen shots.... but you have to have the SDK and eclipse installed
28th October 2008, 10:15 PM   |  #3  
felicita's Avatar
OP Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by dagentooboy

if you use eclipse there is a little button in the upper left box in the android view to take screen shots.... but you have to have the SDK and eclipse installed

I mean how can i do it from device without pc and Eclipse!!! Is there any app or anything else?
28th October 2008, 10:17 PM   |  #4  
demontefixo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
531 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
More
Quote:
Originally Posted by felicita

I mean how can i do it from device without pc and Eclipse!!! Is there any app or anything else?

There is also another thread on this. Perhaps you could post there...

Mods? Any help on these multi-threads?

--M
28th October 2008, 10:36 PM   |  #5  
felicita's Avatar
OP Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by demontefixo

There is also another thread on this. Perhaps you could post there...

Mods? Any help on these multi-threads?

--M

Sorry, Post the link please
9th March 2009, 09:49 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
First, u need 2 have a rooted g1. Doesn't matter wat version. U just need root. Then download an application called screenshot...it doesn't work unless you have root...that's all u need. I use it all the time...the app is in the market right now as well if u wanna see it. im on my g1 now so i cant upload pics of the screenshots. ill do it later tho...do u know how to root ur g1 or done it already??
9th April 2009, 09:46 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
ok ive explained the same thing he just explained above. root r g1...then the app is all u need...its ok, ppl make mistakes and miss things. but this thread has been done. lol. so nexttime just try and read the first few pages of a main thread..like a sticky. and u will b on ur way ps, if u need help with root access, ill help gladly. ashabanf8 is my googletalk
9th April 2009, 11:25 AM   |  #8  
jashsu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
1,853 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
http://www.cyrket.com/package/com.ko...tta.screenshot

Looks like Koush put a price on it. If you dig around the dream dev forum you might find the screenshot thread where it was being worked on.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes