FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Screenshot on t-mobile G1

36 posts
Thanks Meter: 0
 
By felicita, Member on 28th October 2008, 04:11 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
How can i make screenshot on my G1?
 
 
28th October 2008, 05:28 PM |#2  
dagentooboy's Avatar
Senior Member
Flag Kansas
Thanks Meter: 144
 
More
Quote:
Originally Posted by felicita

How can i make screenshot on my G1?

if you use eclipse there is a little button in the upper left box in the android view to take screen shots.... but you have to have the SDK and eclipse installed
28th October 2008, 09:15 PM |#3  
felicita's Avatar
OP Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dagentooboy

if you use eclipse there is a little button in the upper left box in the android view to take screen shots.... but you have to have the SDK and eclipse installed

I mean how can i do it from device without pc and Eclipse!!! Is there any app or anything else?
28th October 2008, 09:17 PM |#4  
demontefixo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by felicita

I mean how can i do it from device without pc and Eclipse!!! Is there any app or anything else?

There is also another thread on this. Perhaps you could post there...

Mods? Any help on these multi-threads?

--M
28th October 2008, 09:36 PM |#5  
felicita's Avatar
OP Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by demontefixo

There is also another thread on this. Perhaps you could post there...

Mods? Any help on these multi-threads?

--M

Sorry, Post the link please
9th March 2009, 08:49 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
First, u need 2 have a rooted g1. Doesn't matter wat version. U just need root. Then download an application called screenshot...it doesn't work unless you have root...that's all u need. I use it all the time...the app is in the market right now as well if u wanna see it. im on my g1 now so i cant upload pics of the screenshots. ill do it later tho...do u know how to root ur g1 or done it already??
9th April 2009, 08:46 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ok ive explained the same thing he just explained above. root r g1...then the app is all u need...its ok, ppl make mistakes and miss things. but this thread has been done. lol. so nexttime just try and read the first few pages of a main thread..like a sticky. and u will b on ur way ps, if u need help with root access, ill help gladly. ashabanf8 is my googletalk
9th April 2009, 10:25 AM |#8  
jashsu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
http://www.cyrket.com/package/com.ko...tta.screenshot

Looks like Koush put a price on it. If you dig around the dream dev forum you might find the screenshot thread where it was being worked on.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes