Post Reply

[Q] Incredible to PagePlus - CM9-7

20th April 2012, 10:30 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Mu Verizon contract is up on the 28th and I'm going to flash and switch to PagePlus.
My question is this; After the flash, can I install CM7 or CM9? I was told by a flasher that this was not possible.
22nd April 2012, 09:07 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 293
 
494 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hi, I'm a Page Plus customer, dinc user, and a recovering ROM flashing addict.

First off, what are you 'flashing' to switch to Page Plus? You just need to dial *22890 to program it, after the ESN is activated on Page Plus.

And really, you can flash whatever ROM you want. If it works on Verizon, it'll work on Page Plus. Of course the usual rules about being rooted, etc. apply... I've used MIUI gb, MIUI ics, AOKP ics, Evervolv ics, and am currently running Ice Cream Senseless because I got tired of the camera issues on the ics roms.

The only thing you need to remember is that you need to use Page Plus's codes when doing OTA programming and PRL updates. It's *22890 to program/activate the phone on Page Plus, and *22891 to update the PRL.

Happy flashing!
The Following User Says Thank You to musical_chairs For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 11:02 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Talking Many thanks
Thank you.!!!
5th July 2012, 08:25 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Phone flashing
I know this is really late but hopefully it will help others.

When you get your phone flashed you will more then likely have to be on a stock rom. This is from experience as I am a Page Plus dealer. Many roms do not support either the codes, or the drivers to allow your phones modem to connect with a pc to allow flashing.

Once your flashed to the carrier, you can use whatever rom you want. Keep in mind though that depending on what rom you use, they may access the raidos diffrently and your 3g data may or may not work. You may have to use a stock rom of try several roms before you find a reliable one.

Just a heads up in case someone didnt know, before you switch carriers and get all pissed with support.....aka someone like me.


If I am wrong about this please correct me and teach me a new way because I would really like to be able to flash more cm9 phones with out reverting them to stock first. ( just to save time. ) So far the major culprit are motorola phones.
6th July 2012, 07:04 AM   |  #5  
Shano56's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 548
 
1,383 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by thecodewarrior

So far the major culprit are motorola phones.

Well that should have been expected!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes