Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,293 Members 39,095 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Incredible to PagePlus - CM9-7

Tip us?
 
derrickg
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Apr 2012
Default [Q] Incredible to PagePlus - CM9-7

Mu Verizon contract is up on the 28th and I'm going to flash and switch to PagePlus.
My question is this; After the flash, can I install CM7 or CM9? I was told by a flasher that this was not possible.
 
musical_chairs
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 272
Posts: 464
Join Date: Mar 2012
Hi, I'm a Page Plus customer, dinc user, and a recovering ROM flashing addict.

First off, what are you 'flashing' to switch to Page Plus? You just need to dial *22890 to program it, after the ESN is activated on Page Plus.

And really, you can flash whatever ROM you want. If it works on Verizon, it'll work on Page Plus. Of course the usual rules about being rooted, etc. apply... I've used MIUI gb, MIUI ics, AOKP ics, Evervolv ics, and am currently running Ice Cream Senseless because I got tired of the camera issues on the ics roms.

The only thing you need to remember is that you need to use Page Plus's codes when doing OTA programming and PRL updates. It's *22890 to program/activate the phone on Page Plus, and *22891 to update the PRL.

Happy flashing!
The Following User Says Thank You to musical_chairs For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
derrickg
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Apr 2012
Talking Many thanks

Thank you.!!!
 
thecodewarrior
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2012
Default Phone flashing

I know this is really late but hopefully it will help others.

When you get your phone flashed you will more then likely have to be on a stock rom. This is from experience as I am a Page Plus dealer. Many roms do not support either the codes, or the drivers to allow your phones modem to connect with a pc to allow flashing.

Once your flashed to the carrier, you can use whatever rom you want. Keep in mind though that depending on what rom you use, they may access the raidos diffrently and your 3g data may or may not work. You may have to use a stock rom of try several roms before you find a reliable one.

Just a heads up in case someone didnt know, before you switch carriers and get all pissed with support.....aka someone like me.


If I am wrong about this please correct me and teach me a new way because I would really like to be able to flash more cm9 phones with out reverting them to stock first. ( just to save time. ) So far the major culprit are motorola phones.
 
Shano56
Old
#5  
Shano56's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 548
Posts: 1,382
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle
Quote:
Originally Posted by thecodewarrior View Post
So far the major culprit are motorola phones.
Well that should have been expected!
LG Nexus 5
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes