Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,559 Members 51,797 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Focus S AT&T 7720 ROM

Tip us?
 
zhao18971483798
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2012
Question [Q] Focus S AT&T 7720 ROM

who can give me Official 7720 ROM?
my Focus s upgrade to the 8773 failure,80070057 error.
who can help me?thank you
 
dazza9075
Old
(Last edited by dazza9075; 5th July 2012 at 08:45 AM.)
#2  
Recognized Contributor
Thanks Meter 442
Posts: 2,785
Join Date: Jul 2007
Location: Glasgow

 
DONATE TO ME
i dont think there are any official stock ROMs for the focus S

if you updated via zune it should have made a backup, go to settings update, and click restore
If you used the cab sender then you should have made a backup first, if you didnt then your in a spot of bother

but hang on a sec, have you tried to do a hard reset, ive not seen that error mid way through an update, so perhaps its just a case of formatting it
 
armodons
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 19
Join Date: Mar 2012
Could the error have occurred because all the languages were not properly installed previously during update via cabsender?

Actually, just update everything to 8773 via cabsender
 
zhao18971483798
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by dazza9075 View Post
i dont think there are any official stock ROMs for the focus S

if you updated via zune it should have made a backup, go to settings update, and click restore
If you used the cab sender then you should have made a backup first, if you didnt then your in a spot of bother

but hang on a sec, have you tried to do a hard reset, ive not seen that error mid way through an update, so perhaps its just a case of formatting it
oh.thank you ,i used the cab sender but i did not make a backup. i also have not seen that error mid way through an update .
 
zhao18971483798
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by armodons View Post
Could the error have occurred because all the languages were not properly installed previously during update via cabsender?

Actually, just update everything to 8773 via cabsender
no no no,ive sent all lang packeges , ive not seen that error mid way through an update.

thank you
 
armodons
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 19
Join Date: Mar 2012
Were you able to install any updates?

If so, then it may be that you are not updating in the proper order of 7720 -> 7740 -> 8107 -> 8112 -> 8773. For each version make sure ALL languages are being updated if they exist before moving to the next version.

If not, then it may be configuration issue with your computer. Either try a different computer or try the fixes suggested in this thread: http://www.windowsphoneboard.com/sam...r-message.html

Let us know what happens!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

[APK] Chrome Beta 37 Brings First Traces of Material Design

With Android L on the horizon, it’s no surprise that Google’s … more

Immersive Mode on Unrooted Devices with GMD Full Screen Immersive Mode

Everyone likes screen real estate–no question about that. The … more

Android Wear App Review: EchoWear Song Search – XDA Developer TV

Yesterday on XDA Developer TV, Producer AdamOutler tore down a Samsung … more