Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,170 Members 49,225 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

original wwe rom

Tip us?
 
mimahitna
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 274
Join Date: May 2007
Location: Vladičin Han
Default original wwe rom

i am new on artemis place.
i am need an original wm6.0 WWE HTC ROM ?
thanks in advance.
greetings.
 
y_bother
Old
(Last edited by y_bother; 26th October 2008 at 05:33 PM.)
#2  
y_bother's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 301
Join Date: Jul 2008
Location: jeddah
see this
http://wiki.xda-developers.com/index...temis_Upgrades


you can go to your mobile provider too and get it from there website

and be sure that you got the original shipped ROM for your device... like if you have an O2 don't flash it with another artemis ROM or your original devoce language.. cuz in these cases you have to CID UNLOCK first.
The Following User Says Thank You to y_bother For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
arinjayw
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 140
Join Date: Jul 2008
I could not get from HTC website... I have HTC P3300 wm6. where can i get the original ROM (to avoid warranty related issues) ? i want to upgrade my mobile to customize ROMS.
 
Gwystyl
Old
#4  
Gwystyl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 388
Join Date: Nov 2006
Why can't you get it from the HTC page? Did you look in the right place? Did you get an error? If so what error (message)?

We can't help you if we don't know the problem.....
Device Model: Samsung Galaxy S III
Current ROM: Samsung stock JB I9300XXEMD2, rooted with CF-autoroot; with JKay framework 14.95, theme AOSP-colored

Previous devices: Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Spica, SonyEricsson Xperia X1, MDA Compact 3 (HTC P3300/Artemis), I-mate PDA-N (Q-tek G100)
 
arinjayw
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 140
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by Gwystyl View Post
Why can't you get it from the HTC page? Did you look in the right place? Did you get an error? If so what error (message)?

We can't help you if we don't know the problem.....
There is no problem.. i just need the original ROM file with me, so that if i upgrade my P3300 to any customize ROM and need to go for repair or something for any reason, i can just roll back to my original ROM and avoid warranty related issues. hope its clear.....
 
Gwystyl
Old
#6  
Gwystyl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 388
Join Date: Nov 2006
Quote:
Originally Posted by arinjayw View Post
I could not get from HTC website... I have HTC P3300 wm6. where can i get the original ROM (to avoid warranty related issues) ? i want to upgrade my mobile to customize ROMS.
Here I see a problem: you can't get the ROM from the HTC website. Why not? Doesn't it accept your S/N or do you get another error?
In this thread you can see the file names of the original roms.
The WWE (world wide english) version has this name:
HTC_P3300_WWE_3.13.405.1_4.1.13.44_02.94.90_Ship_R .exe
If you search Google for it, you can maybe find a download link. There's even rapidshare mirrors in the thread I just mentioned.
Device Model: Samsung Galaxy S III
Current ROM: Samsung stock JB I9300XXEMD2, rooted with CF-autoroot; with JKay framework 14.95, theme AOSP-colored

Previous devices: Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Spica, SonyEricsson Xperia X1, MDA Compact 3 (HTC P3300/Artemis), I-mate PDA-N (Q-tek G100)
 
arinjayw
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 140
Join Date: Jul 2008
my mobile displayes
ROM:3.7.707.1 WWE.. which is latest... this one OR 3.13 which is there on rapidshare for downloading? Will this work in india...
 
arinjayw
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 140
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by arinjayw View Post
my mobile displayes
ROM:3.7.707.1 WWE.. which is latest... this one OR 3.13 which is there on rapidshare for downloading? Will this work in india...
Hi...... any clues.........
 
Arhangel
Old
#9  
Arhangel's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Oct 2008
Location: Zagreb
Thanks for good topic!
 
sheennick123456
Old
#10  
sheennick123456's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 788
Join Date: Dec 2007
Location: MUMBAI

 
DONATE TO ME
HTC removed all wm6 updates for certain devices from their website after october 31 (wm6 for artemis was also removed)



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Blast Those Flags with Knock the Flags

Lately, we have seen a rather drastic shift in the world of mobile device gaming. The infamous Angry … more

Hide Numbers on Your SMS and Call Logs with Reflection

How many times have you given your device to someone else in order to show them a … more

Implement Split View in Your LG G2 KitKat Rom with Automated Installer

Some of you may have remembered a story on the Portal a few weeks back … more