FORUMS

Analysis & Opinion

Acer Recovery Intaller 2.99beta1 (A100/A101/A200/A500/A501)

906 posts
Thanks Meter: 257
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
7th July 2012, 07:41 PM |#91  
Senior Member
Flag Alabama
Thanks Meter: 7
 
More
I. Just saw where you said acer recovery was A500 only, well that makes sense now.

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

I thought he had fixed it with an update as last night was the first time I have seen twrp in the menu for acer recovery. Sorry for the confusion.
Last edited by wildrat58; 7th July 2012 at 07:39 PM.
 
 
12th July 2012, 09:43 PM |#92  
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
More
TWRP 2.2.0 is now out. Would be nice to have it recognized when time permits.

Thanks.
19th October 2012, 01:44 PM |#93  
Moustapha Aly's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
when i press "install recovery image" button , the app crashes and stop working !!
anyone know this prob. solution !!
20th October 2012, 02:05 AM |#94  
Senior Member
Flag Shake City
Thanks Meter: 460
 
More
Quote:
Originally Posted by Moustapha Aly

when i press "install recovery image" button , the app crashes and stop working !!
anyone know this prob. solution !!

Which recovery?
What bootloader are u on?
You'll need the patched bootloader for ICS/JB roms/recoveries.
If you dont yet have the patched BL, you need to nvFlash first, civato's manual flash, blackthund3rs apxFlash Tool or afterOTA Tool if you've OTA'ed to ICS
The Following User Says Thank You to dibb_nz For This Useful Post: [ View ]
20th October 2012, 09:02 PM |#95  
Moustapha Aly's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dibb_nz

Which recovery?
What bootloader are u on?
You'll need the patched bootloader for ICS/JB roms/recoveries.
If you dont yet have the patched BL, you need to nvFlash first, civato's manual flash, blackthund3rs apxFlash Tool or afterOTA Tool if you've OTA'ed to ICS

Thanks a lot for your help
But I can't understand how to do the patch, how could I know the boot loader which I am on!

Sent from my A500 using xda app-developers app
20th October 2012, 10:11 PM |#96  
Senior Member
Flag Shake City
Thanks Meter: 460
 
More
Quote:
Originally Posted by Moustapha Aly

Thanks a lot for your help
But I can't understand how to do the patch, how could I know the boot loader which I am on!

Sent from my A500 using xda app-developers app

if you have the patched bootloader your tab will display text on yr screen which version you have....

do you have a working tab at the moment other than the fact ARI crashes or are u trying to fix something?

EDIT There are plenty of guides to patch the BL - see my sig OR head to this great thread by jdgM3NT4L (post #20)
Last edited by dibb_nz; 20th October 2012 at 10:14 PM.
The Following User Says Thank You to dibb_nz For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes