Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

SGIII "Real accu weather signed"

OP maxx35000

23rd June 2012, 04:10 PM   |  #1  
maxx35000's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 536
 
321 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Hi Guys , i mod the PaWill' s Touchwiz UX to support S3 Weather widget on our gio , Ace

Work only on ICS Roms!

ok so let's start

Install instructions:

Copy all the files to your sd card

first

take the system.zip unpack it (the system need touchwiz framework ...)

copy all the files to the respective directory and Set permission rw-r--r-- and reboot

install like normal apk :

1-seclauncher2_Signed.apk (for some reason i don't understand you must copy launcher to system and this file http://www.mediafire.com/download.php?92oc5y90079bwsb to Lib don't forget to Set permission rw-r--r-- and reboot ,i try to resolve this bug)

2-AccuweatherDaemon_Signed.apk

3-AccuweatherWidget_Main_Signed.apk

4-AccuweatherWidget_Signed.apk



for better size download :

LCD Density Modder Free on market

and change the dpi to 145 if you do that you need replace the phone.apk with this one http://forum.xda-developers.com/atta...1&d=1339249323 Set permission rw-r--r-- and reboot

Try it and give me feedback


Downloads:

AccuweatherDaemon_Signed.apk
http://www.mediafire.com/download.php?3uew11uv9a1pdqi
AccuweatherWidget_Main_Signed.apk
http://www.mediafire.com/?w1xkd5awal02fov
AccuweatherWidget_Signed.apk
http://www.mediafire.com/?lxpkff5d1l7kf1l
seclauncher2_Signed.apk
http://www.mediafire.com/download.php?6ayqbuacrd8hojy
system.zip
http://www.mediafire.com/download.php?sxquxom63y3iuw8



thanks to :

WoZZZeR999
madphone
PaWill
smando

If you like it click Thanks button
The Following 4 Users Say Thank You to maxx35000 For This Useful Post: [ View ]
26th June 2012, 02:35 PM   |  #2  
shay8642's Avatar
Member
Flag LADYSMITH
Thanks Meter: 5
 
45 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Dude I tryed this but it says problem loading widget n then launcher restarts n can't find the widget anymore .......I read somewhere else that web have to put those 3 accuweather apks in system/app????????


Sent from my GT-I9300 using xda premium
26th June 2012, 10:31 PM   |  #3  
maxx35000's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 536
 
321 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by shay8642

Dude I tryed this but it says problem loading widget n then launcher restarts n can't find the widget anymore .......I read somewhere else that web have to put those 3 accuweather apks in system/app????????


Sent from my GT-I9300 using xda premium

no you just have to put Seclauncher to system

the other can be intall like normal apk try an tell me if it work
27th June 2012, 04:22 PM   |  #4  
shay8642's Avatar
Member
Flag LADYSMITH
Thanks Meter: 5
 
45 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Thumbs up
OK WILL TRY ASAP BUT IM USIN SAFARIKING SGSIII ROM WHICH HAS SECLAUNCHER AS DEFAULT LAUNCHER.DO I HAVE TOO REPLACE IT WITH YOUR ONE
2nd July 2012, 09:26 PM   |  #5  
maxx35000's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 536
 
321 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by shay8642

OK WILL TRY ASAP BUT IM USIN SAFARIKING SGSIII ROM WHICH HAS SECLAUNCHER AS DEFAULT LAUNCHER.DO I HAVE TOO REPLACE IT WITH YOUR ONE

yes you must replace the launcher with mine (i change the shared user id )

i port the launcher for mdpi device i adjust it for ace but you can try with gio

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1730313
The Following User Says Thank You to maxx35000 For This Useful Post: [ View ]
7th July 2012, 11:16 PM   |  #6  
shay8642's Avatar
Member
Flag LADYSMITH
Thanks Meter: 5
 
45 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Ok thanx for dat info i will try it if and when cm9 stable enough fir now stickin with gb maybe in another two months or so

Sent from my GT-S5660 using xda premium
7th July 2012, 11:23 PM   |  #7  
sam145's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 227
 
199 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Thanks :thumbup:

Sent from my GT-S5830 using xda app-developers app
8th July 2012, 10:47 PM   |  #8  
S0ul_'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 133
 
206 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Can I use the Phone apk in this post in 2.3.6, just for the sake of modding DPI without Phone App FC afterwards? Is it compatible to 2.3.6 or do I have to change to ICS?

Thanks in advance
Regards
10th July 2012, 07:46 PM   |  #9  
GerasVille's Avatar
Senior Member
Flag Aachen, Germany
Thanks Meter: 22
 
152 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Hmm... Iīve done it the way you told... but now my ace isnīt starting anymore but restarts in recovery everytime. So I have to delete them again... Somebody can make a flashable zip for me? Thank u

EDIT: Whatīs wrong with my script? It goes trough but my ace isnīt starting anymore!
Attached Files
File Type: zip test.zip - [Click for QR Code] (154.6 KB, 15 views)
Last edited by GerasVille; 10th July 2012 at 08:09 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes