Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][ICS 4.0.4] ::DARKSIDE.EVOLUTION.4:: [v0 "Pre-Release"][UVLH1][8.28.2012]

OP thederekjay

13th July 2012, 08:50 PM   |  #7931  
inpherknow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
197 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by gatorstew

I just tested this and it's working for me. When I copy it says 'copied to clipboard', and when I long press somewhere else the clipboard shows up with the text that I copied. I then click on it and it pastes.

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------



Not trying to be smart but the best recommendation is to download both and just test each one with a speed test. I've found that all are similar but most people find one faster than the other. It can be done fairly quickly since all you have to do is flash them 'on top' of the ROM then reboot and test.

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------



Here's TDJ's last post from 5 days ago. Either he's busy with life, busy with this ROM, or heaven forbid - both. Don't stress about it, when it's done it'll be posted.

I have an update that I will be releasing within the next few days. It should fix any GPS issues, as well as fix some of the other little bugs that have been hanging around (ie: the unresponsive app bug) After this next update, any development from me will be slowing down, or really not happening at all for a while. I have a lot of RL things to deal with and I just dont have the time right now for android. So with that being said, keep your eye peeled for an updated before the end of this week.. ~TDJ


Odd... I don't get the copied to clipboard message at all, but when I cut text, it disappears.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
13th July 2012, 09:03 PM   |  #7932  
dex1701's Avatar
Senior Member
Flag The town of Chi
Thanks Meter: 64
 
479 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by Raul69.atl

Arrg I check everyday for V8 and "nada"

Sent from my SGH-T989 using xda app-developers app

Perhaps you'd like to make your own ROM, then...?
The Following User Says Thank You to dex1701 For This Useful Post: [ View ]
13th July 2012, 09:17 PM   |  #7933  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
159 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
More
With this ROM, I'm seeing weaker cell signal strength, and whenever making a call or sending a text, the signal strength drops way more than I've ever seen on other ROMs. I'm running with radio UVLE1, which I was also running on the previous ROMs. In my current location, I should be seeing 4 bars of 4G, but I'm seeing 3 bars of Edge.
13th July 2012, 10:05 PM   |  #7934  
Dugan1017's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
331 posts
Join Date:Joined: May 2012
I had more luck with the UVLC8 radio for whatever that's worth. T-Mobile in Phoenix, AZ. Also worked well last week in NYC.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
14th July 2012, 12:00 AM   |  #7935  
dirtybudha's Avatar
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 644
 
850 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Radio radio radio
The radio has nothing to do with the ROM. There are quite a few radios to try out;
http://forum.xda-developers.com/show...ighlight=radio

Before you ask which is good, try one for a day, then try another, and so on. Each radio is different for each area. There was a thread created to help find who had good results in what areas with what radios. I can't find it, it's almost time to leave work.

Just remember kids...you can shoot the moon, but you're gonna have to slap the gorilla to dive in the milk and cookies.

Quote:
Originally Posted by Jak Crow

With this ROM, I'm seeing weaker cell signal strength, and whenever making a call or sending a text, the signal strength drops way more than I've ever seen on other ROMs. I'm running with radio UVLE1, which I was also running on the previous ROMs. In my current location, I should be seeing 4 bars of 4G, but I'm seeing 3 bars of Edge.

14th July 2012, 12:25 AM   |  #7936  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
118 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
This is a logcat of what happens when there is an incoming call for me. theres a bunch of errors in there though. i called from the house phone for a second and then i hung up. strangely the sound works for an outgoing call but not an incoming when using go dialer. if i use the default phone.apk dialer there is no sound whatsoever from incoming and outgoing. Hm tweaking with the settings for catlog and setting the buffer to radio shows RIL with hundreds of errors.
Attached Files
File Type: txt 2012-07-13-17-18-51.txt - [Click for QR Code] (10.4 KB, 7 views)
File Type: txt 2012-07-13-17-34-40.txt - [Click for QR Code] (132.4 KB, 3 views)
Last edited by thedark1337; 14th July 2012 at 12:35 AM.
14th July 2012, 12:58 AM   |  #7937  
Raul69.atl's Avatar
Senior Member
Flag city of angels
Thanks Meter: 140
 
924 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Wylker

Any recommendations on radio? There are 2 in the OP I didn't see any comparisons of them...

I would recommend the first
Faster speed and more bars in more places

Sent from my SGH-T989 using xda app-developers app
14th July 2012, 04:00 AM   |  #7938  
inpherknow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
197 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Anyone else having problems with titanium being granted superSU rights after updating from the market?

Sent from my SGH-T989 using xda premium
14th July 2012, 04:12 AM   |  #7939  
chirojunkie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
178 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Everything has been working great here even the app freezing problem hasn't happened in like a week

Sent from my SGH-T989 using xda app-developers app
14th July 2012, 04:14 AM   |  #7940  
G1ForFun's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 295
 
2,927 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by inpherknow

Anyone else having problems with titanium being granted superSU rights after updating from the market?

Sent from my SGH-T989 using xda premium

Open task manager and clear memory anytime u get a su hang. Works everytime.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

The Following 2 Users Say Thank You to G1ForFun For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
darkside venom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes