Post Reply

Wow, its been a while since my old 8125..Kindle Fire question JB

OP phathead785

14th July 2012, 04:39 PM   |  #1  
OP Member
Flag MA
Thanks Meter: 0
 
64 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Hi Guys,

First time back here since I used to mod my Cingular 8125/8525 etc...then hopped on the Apple Bandwagon from day1. I have still tinkered and have always found answers but for once I am STUCK!

I have a Kindle Fire with TWRP 2.2.0
Bootloader 1.4a

Trying to put Jelly Bean on it...
The one from these boards causes my screen to flash then cuts out the kindle.
The one from "otter" just played the beautiful loading screen until the battery dies.

Does anyone see anything wrong from my config here? Ive wiped all my caches, started from scratch...nothing seems to work.

Please help!

Thanks...
14th July 2012, 05:31 PM   |  #2  
OP Member
Flag MA
Thanks Meter: 0
 
64 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
I installed a C9 mod that just sits at the video splash screen as well...
Why am I stuck at the loading videos? They just play eternally....
lame!
14th July 2012, 07:18 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 265
 
779 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by phathead785

Hi Guys,

First time back here since I used to mod my Cingular 8125/8525 etc...then hopped on the Apple Bandwagon from day1. I have still tinkered and have always found answers but for once I am STUCK!

I have a Kindle Fire with TWRP 2.2.0
Bootloader 1.4a

Trying to put Jelly Bean on it...
The one from these boards causes my screen to flash then cuts out the kindle.
The one from "otter" just played the beautiful loading screen until the battery dies.

Does anyone see anything wrong from my config here? Ive wiped all my caches, started from scratch...nothing seems to work.

Please help!

Thanks...

Did you do a factory reset?

sent from my Nokia 5110
14th July 2012, 07:33 PM   |  #4  
Junior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Flash the latest TWRP someone made a zip at the end of the topic and also wipe everything (system, cache / dalvik, factory).

JB installed fine on my kindle. The only problems I have are connecting to Enterprise WPA2 spots (PEAP).
15th July 2012, 04:11 AM   |  #5  
smirkis's Avatar
Senior Member
San Diego, CA
Thanks Meter: 611
 
1,806 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by pbailey212

Did you do a factory reset?

sent from my Nokia 5110

this.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Kindle Fire General by ThreadRank