Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

**RELOCATED** [KERNEL](7-15) ICS - h0tkernel r2 - up to 1.92GHz

OP h0tw1r3

20th July 2012, 10:51 AM   |  #551  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
117 posts
Join Date:Joined: May 2011
Check it... running r3

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
20th July 2012, 12:38 PM   |  #552  
Teufel Hunden's Avatar
Senior Member
Flag Ventura Co., CA
Thanks Meter: 780
 
2,582 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
So I've come to the conclusion that smartassv2 isn't very smart at all. All it does is peg out at top chosen OC, talk about draining the battery! Who ever said that it's the best one is smoking!
So I switched he'd to ondemand and she's a flowin like she should, and running a lot cooler to I might add

Biggest dog on the block, NOTE!! ICSed AOKP
20th July 2012, 01:54 PM   |  #553  
Mechapanda's Avatar
Senior Member
Flag Newbury Park
Thanks Meter: 163
 
528 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Teufel Hunden

So I've come to the conclusion that smartassv2 isn't very smart at all. All it does is peg out at top chosen OC, talk about draining the battery! Who ever said that it's the best one is smoking!
So I switched he'd to ondemand and she's a flowin like she should, and running a lot cooler to I might add

Biggest dog on the block, NOTE!! ICSed AOKP

Smartassv2 ramps up a lot more than it needs to, is personally run hotplug or ondemand if i were you

Sent from Outer Space
20th July 2012, 02:10 PM   |  #554  
schrochem's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
484 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
I like smartassv2 because when I'm using the phone I get quick feedback. When I'm not, it sleeps like a stone. Last night it dropped only two percent in 8 hours (data off). I'm only OC to 1.62. If you are going to oc you might as well use the speed. Imho

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
20th July 2012, 02:25 PM   |  #555  
vijovame's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
607 posts
Join Date:Joined: Jun 2005
More
Here my score, r4 sio 2mb sd both cores forced online 1.83ghz perfomance the hybrid le2
Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1342787000383.jpg
Views:	187
Size:	82.4 KB
ID:	1210429  
Last edited by vijovame; 20th July 2012 at 02:33 PM.
The Following User Says Thank You to vijovame For This Useful Post: [ View ]
20th July 2012, 02:52 PM   |  #556  
Leatherneck's Avatar
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 64
 
48 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Quote:
Originally Posted by rohankb

I'm using System Tuner to set voltage, set clock speed, and adjust speed of sdcard. Best program to fully take control of a lot of functions.

I'm running R4, using ondemand, have both cpu's enabled 192-1836, sdcard @ 2mb, and used the recommended settings for SysCtl in System Tuner. Was undervolting by 25, but set it back to defaults.

Was a lil sluggish on R2, but this thing flies on R4. May set the voltage back and run further tests but this morning got 3900 out of Quadrant.

I'm using System Tuner, but I can't make the OC stick...it reverts back to default. What are you doing to keep it OC....
20th July 2012, 03:32 PM   |  #557  
rajendra82's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 434
 
1,233 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Leatherneck

I'm using System Tuner, but I can't make the OC stick...it reverts back to default. What are you doing to keep it OC....

Boot settings -> Re apply CPU settings - On boot completed

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to rajendra82 For This Useful Post: [ View ]
20th July 2012, 03:57 PM   |  #558  
rohankb's Avatar
Senior Member
Flag Seven Mile Beach
Thanks Meter: 142
 
542 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Leatherneck

I'm using System Tuner, but I can't make the OC stick...it reverts back to default. What are you doing to keep it OC....

make sure you're on R4, I was having probs with R2 upon reboot keeping it's settings, was sometime-ish. It would boot, keep the settings, I put the phone down, a while later check it and would show CPU1 offline.

I installed R3 and it would crash my cell upon booting. This R4 runs like a champ. Really don't see what needs to improve but I'm not a developer to see the nucks and crannies of what's going on in the background.
The Following User Says Thank You to rohankb For This Useful Post: [ View ]
20th July 2012, 04:32 PM   |  #559  
Leatherneck's Avatar
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 64
 
48 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Quote:
Originally Posted by rajendra82

Boot settings -> Re apply CPU settings - On boot completed

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk

Quote:
Originally Posted by rohankb

make sure you're on R4, I was having probs with R2 upon reboot keeping it's settings, was sometime-ish. It would boot, keep the settings, I put the phone down, a while later check it and would show CPU1 offline.

I installed R3 and it would crash my cell upon booting. This R4 runs like a champ. Really don't see what needs to improve but I'm not a developer to see the nucks and crannies of what's going on in the background.


I'm on R4 and Boot settings -> Re apply CPU settings - On boot completed, but it still does not stick using I717UCLF6
Last edited by Leatherneck; 20th July 2012 at 06:28 PM.
20th July 2012, 04:33 PM   |  #560  
slowpc's Avatar
Senior Member
Flag W.S -=- NC
Thanks Meter: 29
 
674 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Yep , using Goo and grabbed R4. Pretty happy so far

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes