Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,368 Members 51,482 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][OFFICIAL] CyanogenMod 10 Nightly Builds for SPH-L710.

Tip us?
 
bdubble
Old
#431  
bdubble's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 121
Join Date: Apr 2010
Location: Vacaville
Default yep

Quote:
Originally Posted by Soupskin View Post
I've been having serious data and phone connection issues.

Turns out it was the LG2 Baseband/Radio causing all my problems. Went back to LEN and all is well. Now I can love CM10 for all it's worth.
me too. on stock and this build.
 
yousefak
Old
#432  
yousefak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 850
Posts: 1,785
Join Date: Sep 2010
Location: Salt Lake City, UT
Quote:
Originally Posted by mikiemon View Post
Out of memory? I was going to say "out of mana", I play a lot of World of Warcraft.
<Insert rant about how vanilla raiding was the best time of WoW>

Sent from my Evo 3D on Sprint's blazing fast 3G network with 4G coverage everywhere
 
jae04cc
Old
#433  
jae04cc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 202
Join Date: Jan 2011
Location: St. Petersburg

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by yousefak View Post

<Insert rant about how vanilla raiding was the best time of WoW>

Sent from my Evo 3D on Sprint's blazing fast 3G network with 4G coverage everywhere
Ha +1

Sent from my SGS3 w/ CM10
 
Soupskin
Old
#434  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 108
Join Date: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by bdubble View Post
me too. on stock and this build.
Likewise. I was convinced that my phone had water damage from my motorcycle wreck weekend before last. I went down in the rain and my phone got soaked while I was trying to call for help. The water sensors are all blown but my MC insurance is covering the device.

Anywho, since I rolled back the baseband, all is well again. Pandora wasn't working at all with the latest one.
 
thetony
Old
#435  
thetony's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 237
Join Date: Aug 2010
Location: Port Huron
How do I go about downgrading my baseband?

Sent from my SPRINT GALAXY S III
Moto Razr -> Blackberry Curve 8330 -> Evo 4G -> Evo 4G LTE -> Galaxy S III (white) -> NEXUS 5 (white)
 
zanderman112
Old
#436  
zanderman112's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 1839
Posts: 7,913
Join Date: Oct 2010
Location: SouthEast USA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thetony View Post
How do I go about downgrading my baseband?

Sent from my SPRINT GALAXY S III
Nandroid CM10
Odin this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1737859
Update to whichever modem you want(if you want LF9 update, if you want LEN, stay where you are)
Reroot, cwm, etc
Restore Nandroid

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Click banner for my Twitter^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
<---- I now have a PayPal donate link right over there <----
If you don't wan't to straight up donate via PayPal, these Amazon.com virtual giftcards are always appreciated

My Devices:
 
Sprint Galaxy S3 on Stock Deodexed MB1+Multi-View mod
OUYA 1st Gen on Stock Rooted JZ054L-Ouya
HP Touchpad on patched up webOS 3.0.5 & CyanogenMod 10.1
Samsung Epic 4G on CyanogenMod 10.1 Nightlies
 
yeahmann
Old
(Last edited by yeahmann; 21st July 2012 at 06:07 AM.) Reason: Update
#437  
Senior Member
Thanks Meter 385
Posts: 642
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rs3vans View Post
Anyone else having an issue with Google Photos syncing?
I accidentally came here from the AT&T SGS3 forum but I'm having the same problem after a full wipe and the gapps from the goo.im.

[Update]

Okay, apparently it's a known issue being worked on.
Samsung Galaxy S4
Goldeneye SlimSungified
 
ruskiyab
Old
(Last edited by ruskiyab; 21st July 2012 at 05:38 AM.)
#438  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 184
Join Date: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by zanderman112 View Post
Nandroid CM10
Odin this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1737859
Update to whichever modem you want(if you want LF9 update, if you want LEN, stay where you are)
Reroot, cwm, etc
Restore Nandroid
That won't work, android also backs up the baseband. you could follow those steps but backup with titanium backup, reflash cm10 and restore everything after updating or just flash LF9 through Odin from this thread
http://forum.xda-developers.com/show...light=baseband
The Following User Says Thank You to ruskiyab For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
thetony
Old
#439  
thetony's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 237
Join Date: Aug 2010
Location: Port Huron
Quote:
Originally Posted by ruskiyab View Post
That won't work, android also backs up the baseband. you could follow those steps but backup with titanium backup, reflash cm10 and restore everything after updating or just flash LF9 through Odin from this thread
http://forum.xda-developers.com/show...light=baseband
Thanks!

Sent from my SPRINT GALAXY S III
Moto Razr -> Blackberry Curve 8330 -> Evo 4G -> Evo 4G LTE -> Galaxy S III (white) -> NEXUS 5 (white)
 
jsmcmahon89
Old
#440  
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 423
Join Date: Jul 2011
Location: Palm Harbor
Quote:
Originally Posted by ruskiyab View Post
That won't work, android also backs up the baseband. you could follow those steps but backup with titanium backup, reflash cm10 and restore everything after updating or just flash LF9 through Odin from this thread
http://forum.xda-developers.com/show...light=baseband

Interesting.. I don't ever recall a nandroid backing up your modem???

Tags
d2spr, galaxy, siii, sprint
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes