Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][OFFICIAL] CyanogenMod 10 Nightly Builds for SPH-L710.

OP noobnl

21st July 2012, 01:28 AM   |  #431  
bdubble's Avatar
Senior Member
Flag Vacaville
Thanks Meter: 57
 
121 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
yep
Quote:
Originally Posted by Soupskin

I've been having serious data and phone connection issues.

Turns out it was the LG2 Baseband/Radio causing all my problems. Went back to LEN and all is well. Now I can love CM10 for all it's worth.

me too. on stock and this build.
21st July 2012, 02:19 AM   |  #432  
yousefak's Avatar
Senior Member
Flag Salt Lake City, UT
Thanks Meter: 850
 
1,785 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by mikiemon

Out of memory? I was going to say "out of mana", I play a lot of World of Warcraft.

<Insert rant about how vanilla raiding was the best time of WoW>

Sent from my Evo 3D on Sprint's blazing fast 3G network with 4G coverage everywhere
21st July 2012, 02:24 AM   |  #433  
jae04cc's Avatar
Senior Member
Flag St. Petersburg
Thanks Meter: 25
 
202 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by yousefak


<Insert rant about how vanilla raiding was the best time of WoW>

Sent from my Evo 3D on Sprint's blazing fast 3G network with 4G coverage everywhere

Ha +1

Sent from my SGS3 w/ CM10
21st July 2012, 02:41 AM   |  #434  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
114 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by bdubble

me too. on stock and this build.

Likewise. I was convinced that my phone had water damage from my motorcycle wreck weekend before last. I went down in the rain and my phone got soaked while I was trying to call for help. The water sensors are all blown but my MC insurance is covering the device.

Anywho, since I rolled back the baseband, all is well again. Pandora wasn't working at all with the latest one.
21st July 2012, 03:13 AM   |  #435  
thetony's Avatar
Senior Member
Flag Port Huron
Thanks Meter: 35
 
237 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
How do I go about downgrading my baseband?

Sent from my SPRINT GALAXY S III
21st July 2012, 03:20 AM   |  #436  
zanderman112's Avatar
Recognized Themer
Flag SouthEast USA
Thanks Meter: 1,839
 
7,913 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thetony

How do I go about downgrading my baseband?

Sent from my SPRINT GALAXY S III

Nandroid CM10
Odin this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1737859
Update to whichever modem you want(if you want LF9 update, if you want LEN, stay where you are)
Reroot, cwm, etc
Restore Nandroid
21st July 2012, 03:36 AM   |  #437  
Senior Member
Thanks Meter: 413
 
652 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rs3vans

Anyone else having an issue with Google Photos syncing?

I accidentally came here from the AT&T SGS3 forum but I'm having the same problem after a full wipe and the gapps from the goo.im.

[Update]

Okay, apparently it's a known issue being worked on.
Last edited by yeahmann; 21st July 2012 at 07:07 AM. Reason: Update
21st July 2012, 03:46 AM   |  #438  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
184 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by zanderman112

Nandroid CM10
Odin this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1737859
Update to whichever modem you want(if you want LF9 update, if you want LEN, stay where you are)
Reroot, cwm, etc
Restore Nandroid

That won't work, android also backs up the baseband. you could follow those steps but backup with titanium backup, reflash cm10 and restore everything after updating or just flash LF9 through Odin from this thread
http://forum.xda-developers.com/show...light=baseband
Last edited by ruskiyab; 21st July 2012 at 06:38 AM.
The Following User Says Thank You to ruskiyab For This Useful Post: [ View ]
21st July 2012, 03:59 AM   |  #439  
thetony's Avatar
Senior Member
Flag Port Huron
Thanks Meter: 35
 
237 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by ruskiyab

That won't work, android also backs up the baseband. you could follow those steps but backup with titanium backup, reflash cm10 and restore everything after updating or just flash LF9 through Odin from this thread
http://forum.xda-developers.com/show...light=baseband

Thanks!

Sent from my SPRINT GALAXY S III
21st July 2012, 04:40 AM   |  #440  
Senior Member
Flag Palm Harbor
Thanks Meter: 137
 
423 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by ruskiyab

That won't work, android also backs up the baseband. you could follow those steps but backup with titanium backup, reflash cm10 and restore everything after updating or just flash LF9 through Odin from this thread
http://forum.xda-developers.com/show...light=baseband


Interesting.. I don't ever recall a nandroid backing up your modem???

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
d2spr, galaxy, siii, sprint
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes