Firefox OS Architecture and Collaboration Opportunities w/ Asa Dotzler – XDA:DevCon 2014

We were privileged to host many presentations … more

Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[game]Temple run v1.0.2 update armv6

OP sam619

21st April 2012, 12:36 PM   |  #11  
ishow0806's Avatar
Member
Flag Taipei
Thanks Meter: 5
 
64 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I use swap 256M and swappiness 100 on my HTC ARIA msm7227

It doesn't lag anymore
21st April 2012, 07:08 PM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
305 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
what swapper did you use?

swapper2
or
swapper1?

because i cant use swapper2 in my x8 with a lock bootloader?
22nd April 2012, 02:55 PM   |  #13  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 9
 
120 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
what is Auto Die? Is this game doesn't support X8 because the display or the armv thingy?
22nd April 2012, 05:58 PM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
305 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
hmmmm can any one play temple run in x8 with stock kernel?
22nd April 2012, 08:57 PM   |  #15  
NIMBAH's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 176
 
720 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by astig_king24

what swapper did you use?

swapper2
or
swapper1?

because i cant use swapper2 in my x8 with a lock bootloader?

Neither swapped 1 or swapped 2 will work with a locked bootloader. Your kernel does not support it.

Sent from my XPERIA X8 using xda premium
23rd April 2012, 09:22 AM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
305 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
ha? what do you mean i can change my kernel with a locked bootloader?
23rd April 2012, 10:46 AM   |  #17  
NIMBAH's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 176
 
720 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by astig_king24

ha? what do you mean i can change my kernel with a locked bootloader?

Where did you get that from? I said swapper does not work on stock kernel.

Sent from my E15i using xda premium
24th April 2012, 08:56 PM   |  #18  
pochopsp's Avatar
Senior Member
Flag Napoli
Thanks Meter: 41
 
294 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
i played it on the stock rom and it worked fine.
26th April 2012, 06:55 PM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
305 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
what cellphone you use and what rum are you use?
28th July 2012, 10:47 AM   |  #20  
Member
Thanks Meter: 1
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Is there no fix for auto-die??.. This game unplayable. Please somebody fix this.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes