FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[ROM][11/22/12] [new ota]ICS TRANQUILITY RLS6 by BAD SEED CUSTOMS

9,572 posts
Thanks Meter: 5,567
 
By fernando sor, Recognized Themer on 19th July 2012, 02:49 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
29th July 2012, 03:23 PM |#101  
jeffsanace's Avatar
Senior Member
Flag Wilmington, De.
Thanks Meter: 2,879
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pbedard

I notice the power button forces a reboot

Sent from my EVO using XDA Premium HD app

Elaborate, power works normally for me.

Bad Seed Customs
Just SICK!
The Following User Says Thank You to jeffsanace For This Useful Post: [ View ]
 
 
29th July 2012, 03:28 PM |#102  
Senior Member
Flag Gainesville, VA
Thanks Meter: 130
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pbedard

I notice the power button forces a reboot

Sent from my EVO using XDA Premium HD app

Try to force shut down the phone and check to see if after you restart the problem persists.

Sent from my PG86100 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to vlatinlove For This Useful Post: [ View ]
29th July 2012, 03:31 PM |#103  
Senior Member
Flag Haverhill MA
Thanks Meter: 965
 
More
Under developers options, what is "background process"? And why is it that it always reverts back to standard limit?
29th July 2012, 03:36 PM |#104  
jeffsanace's Avatar
Senior Member
Flag Wilmington, De.
Thanks Meter: 2,879
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shook187

Under developers options, what is "background process"? And why is it that it always reverts back to standard limit?

It limits the amount of background services running. It's a stock settings option, not added by us, and it stays selected for me. Did you full wipe before installing rom?
The Following User Says Thank You to jeffsanace For This Useful Post: [ View ]
29th July 2012, 03:41 PM |#105  
Rocklee99's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 121
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eg1122

when you pull down the notification bar it will have an animation...post six has previews

Omg, so it will have a animation white on the dropdown? That's awesome

Sent from my EVO using xda app-developers app
29th July 2012, 03:42 PM |#106  
bmtdan's Avatar
Senior Member
Flag cincinnati
Thanks Meter: 266
 
More
Love this rom


Sent from my EVO using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to bmtdan For This Useful Post: [ View ]
29th July 2012, 03:56 PM |#107  
jeffsanace's Avatar
Senior Member
Flag Wilmington, De.
Thanks Meter: 2,879
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rocklee99

Omg, so it will have a animation white on the dropdown? That's awesome

Sent from my EVO using xda app-developers app

Yes the animation you see in preview will be in your drop down.

Bad Seed Customs
Just SICK!

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------

Just an FYI on the process limits in Developer options. It is a stock setting and apparently does not stick upon reboot for any rom. Haven't found a reason to use it, so it's basically a non issue and is stock.
The Following User Says Thank You to jeffsanace For This Useful Post: [ View ]
29th July 2012, 04:08 PM |#108  
cbrown245's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 817
 
More
Looks great guys as always. Would love to see this on the rezound . Just sayin .

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
The Following 3 Users Say Thank You to cbrown245 For This Useful Post: [ View ]
29th July 2012, 04:28 PM |#109  
Rocklee99's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 121
 
Donate to Me
More
I thought choosing a different skin would make it look stock again but it all looks the same...like messaging bubbles and notification bar...

Sent from my EVO using xda app-developers app
29th July 2012, 04:34 PM |#110  
jeffsanace's Avatar
Senior Member
Flag Wilmington, De.
Thanks Meter: 2,879
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rocklee99

I thought choosing a different skin would make it look stock again but it all looks the same...like messaging bubbles and notification bar...

Sent from my EVO using xda app-developers app

Skins only change so much. It's not an entire theme.

Bad Seed Customs
Just SICK!
The Following User Says Thank You to jeffsanace For This Useful Post: [ View ]
29th July 2012, 04:37 PM |#111  
CwbAnDroidCwB's Avatar
Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 400
 
More
Very smooth...... Great tom so far OP

Sent from my EVO using xda app-developers app
The Following 2 Users Say Thank You to CwbAnDroidCwB For This Useful Post: [ View ]

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes