FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

[Today] Cyanogenmod 10.1 - Android 4.2.2 (Jelly Bean) - NIGHTLY

406 posts
Thanks Meter: 117
 
By ORiZorrie, Senior Member on 29th July 2012, 08:10 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
29th July 2012, 11:00 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Sorry for the dumb question, but does anyone have the links to this?

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
 
29th July 2012, 11:04 PM |#12  
Overscorp's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by Member688

Sorry for the dumb question, but does anyone have the links to this?

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

here you have mate, link to gapps

http://goo.im/gapps

just it the thanks button
The Following 3 Users Say Thank You to Overscorp For This Useful Post: [ View ]
29th July 2012, 11:47 PM |#13  
ORiZorrie's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 117
 
More
Quote:
Originally Posted by Overscorp

how do i uninstall this pack then? now you put myself affraid lool

EDIT: however, i had already turn off the tab at least 3 times and nothing had happened

I think you're safe then. There's no need to panic and change it now
The Following User Says Thank You to ORiZorrie For This Useful Post: [ View ]
30th July 2012, 09:23 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Overscorp

here you have mate, link to gapps

http://goo.im/gapps

just it the thanks button

Cheers! But I was more hoping for a link to the CM10 build. Couldn't find it in op, or on droid basement when I last checked.

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
30th July 2012, 09:27 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Checked again and its all there.
ROM and recovery:http://droidbasement.com/galaxy/roms/cm10/p3/

Gapps:http://goo.im/gapps/gapps-jb-20120717-signed.zip

Opps, sorry and game on!

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
Last edited by Member688; 30th July 2012 at 09:32 AM.
30th July 2012, 10:27 AM |#16  
Member
Flag Gouda, Netherlands
Thanks Meter: 12
 
More
I used the 'old' recovery (the one for CM9) to flash CM10 and I had no problems.

boot in recovery
clear cache / dalvik cache
factory reset
flash cm10
flash gapps 1707
reboot and enjoy

Google Now is not working but the camera is. Restore apps with titanium is also working. Very nice work.
Last edited by Wijnand85; 30th July 2012 at 10:29 AM.
30th July 2012, 11:46 AM |#17  
Overscorp's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by Wijnand85

I used the 'old' recovery (the one for CM9) to flash CM10 and I had no problems.

boot in recovery
clear cache / dalvik cache
factory reset
flash cm10
flash gapps 1707
reboot and enjoy

Google Now is not working but the camera is. Restore apps with titanium is also working. Very nice work.

are they the same recovery, just with name difference? Or is there any difference?
sorry for the noob question

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

sorry if i'm putting any pressure, it's not my intencion, at all! But, Pershoot, is there any final build for CM10 in the "oven"?

Anyway, i'm already very satisfied with this build!!
Last edited by Overscorp; 30th July 2012 at 12:02 PM.
30th July 2012, 12:14 PM |#18  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Thanks For The ROM
Many thanks for the ROM Pershoot and many thanks for the guide ORiZorrie.
Followed the guide and loaded the ROM on no problems.

However now the Tab wont boot, been stuck for about 20 minutes.
Anyone have any ideas?
30th July 2012, 12:58 PM |#19  
Overscorp's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by xandurr

Many thanks for the ROM Pershoot and many thanks for the guide ORiZorrie.
Followed the guide and loaded the ROM on no problems.

However now the Tab wont boot, been stuck for about 20 minutes.
Anyone have any ideas?

wich Gapps pack you used? it could be because of the last pack installation, it's not ready yet, and could be the reason of your boot issue. you should install the 20120717 pack, for more stability
Last edited by Overscorp; 30th July 2012 at 01:05 PM.
The Following User Says Thank You to Overscorp For This Useful Post: [ View ]
30th July 2012, 01:04 PM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Fixed it
Quote:
Originally Posted by Overscorp

wich Gapps pack you used? it could be because of the last pack installation, it not ready yet. you should install the 20120717 pack, for more stability

Nah i used the exact right files, but for whatever reason was stuck with this boot logo.
HOWEVER:
I was able to resolve the issue myself, just took some fiddling as i didnt have my PC set up for android tinkering after a recent reformat.
once i got the SDK installed, the below is how i fixed it in case anyone else hits this same problem.

1. Boot tablet into Fastboot mode
2. Open Command Prompt (Windows)
3. Run the following commands
a) fastboot -w
b) fastboot reboot
4. voila!! fixed and boots through boot animation in approx 30 seconds.

Not sure why clearing userdata and cache from fastboot resolved it as i cleared cache and davlik cache while in CWM but for whatever reason in worked perfectly.

Thanks
30th July 2012, 01:18 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Alright people I have a bug to report which I don't know if it will happen to everyone but nonetheless better to be safe than sorry.
While recharging my tablet last not with every connectivity switched off the tablet was unable to wake. Had to power it up twice....was once stuck at e Samsung logo and had to power it off again and boot it up again to get it to work.

Just a little heads up to Master Pershoot and all you users out there

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes