FORUMS

Analysis & Opinion

Error while creating CWM Backup

246 posts
Thanks Meter: 63
 
By cgulliver, Senior Member on 2nd August 2012, 03:48 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have a rooted VZ GS3 with SU, ROM Manager, some Titanium frozen apps. Wanting to load a ROM but need to backup first. Whenever I attempt to backup with CWM (5.8.4.8) I get "Error while backing up boot image!". There is plenty of space so any idea what I am missing?
 
 
3rd August 2012, 11:30 AM |#2  
jokerxfn's Avatar
Member
Flag Rialto, Ca
Thanks Meter: 1
 
More
Bump. I'm having the same issue. My Cwm doesn't show my external sdcard either. It used to show internal sdcard and external sdcard but after soft bricking and using Odin to flash a Rom I lost that ability.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
3rd August 2012, 12:21 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
same problem
i also have same problem
3rd August 2012, 01:24 PM |#4  
Josolanes's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Is that a version of CWM Touch?

I believe this is a common issue, at least when I was having it and researched, and the accepted fix is to use a non-touch CWM. I'd recommend 6.0.1.0 as it has the ability for kexec and ensures you won't have an issue with flashing aftermarket kernels

Sent from my SCH-I535
The Following User Says Thank You to Josolanes For This Useful Post: [ View ]
3rd August 2012, 03:35 PM |#5  
droidstyle's Avatar
Recognized Contributor
Flag Fort Wayne
Thanks Meter: 3,499
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Josolanes

Is that a version of CWM Touch?

I believe this is a common issue, at least when I was having it and researched, and the accepted fix is to use a non-touch CWM. I'd recommend 6.0.1.0 as it has the ability for kexec and ensures you won't have an issue with flashing aftermarket kernels

Sent from my SCH-I535

This!
8th August 2012, 03:23 PM |#6  
NotATreoFan's Avatar
Developer Committee and More
Wrong Side of Heaven, Righteous Side of Hell
Thanks Meter: 5,061
 
More
Verified the issue is with CWM Touch. I reverted to the non-touch version, and I had no issues backing up.
8th August 2012, 03:53 PM |#7  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Try using a different version of CWM touch. I have trouble backing up and restoring with touch too

I have no issues with K-exec CWM http://goo.im/devs/BeansTown106/SGS3...w_recovery.img
8th August 2012, 04:38 PM |#8  
Senior Member
Chico, CA
Thanks Meter: 244
 
More
Quote:
Originally Posted by Josolanes

Is that a version of CWM Touch?

I believe this is a common issue, at least when I was having it and researched, and the accepted fix is to use a non-touch CWM. I'd recommend 6.0.1.0 as it has the ability for kexec and ensures you won't have an issue with flashing aftermarket kernels

Sent from my SCH-I535

6.0.1.0 should do it. Also, make sure you are selecting the option to back up to the internal sdcard and not the external. That one took me a few minutes to realize as i don't have a 2nd sd card in my phone.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes