Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,296 Members 53,607 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

☆ ★ | ROM | SynergyROM VZW S3 | JB 4.1.2 | Floating Multiwindows! | Apr 20 r484 |★ ☆

Tip us?
 
eschelon
Old
#2641  
eschelon's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 8965
Posts: 1,388
Join Date: Jun 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bgolden84 View Post
Quick question how do I disable the Google voice dial. Thanks in advanced

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
Open S voice and go into its settings and turn off the double tap mode
 
phantomevo77
Old
#2642  
phantomevo77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 420
Join Date: Jun 2010
I still have the WiFi notification in my notification menu. I thought it was supposed to be gone? I have been several reboots and started from a clean install..



Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Phone 1: Verizon Samsung Galaxy S3 Blue
Phone 2: AT&T HTC One Silver
Phone 3: AT&T Blackberry Z10 (unlocked, used on T-Mobile)
 
MrBrady
Old
#2643  
Senior Member
Thanks Meter 151
Posts: 1,014
Join Date: Oct 2010
Don't think this is an issue with this ROM, but does anyone else's Navigation get stuck repeating the same command? It's like Rainman.

The only way I've found to recover is to wipe Maps data whenever it gets stuck.

Even changing the voice from Google to Samsung doesn't work as a fix.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Sent from my SCH-I535
 
s197
Old
#2644  
Senior Member
Thanks Meter 153
Posts: 931
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by s197 View Post
Walked home and using GPS Test I got a lock on 16 satellites. Opened Maps, pinpointed me to within 4 meters. This is on v1.5 (w/ JB keyboard fix), clean wipe, LG1 radio, no other mods, WiFi off. Going to run Waze tonight when I'm driving to make sure GPS is straight but I'm pretty sure it's working.

Hopefully v1.6 fixes things for those of you with issues but if not, I think we need to start looking at other variables besides the ROM itself (baseband, kernel, themes, wallet, clockwork version, etc.)
Confirmed both navigation and waze both worked perfectly. Version 1.5.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
 
eschelon
Old
#2645  
eschelon's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 8965
Posts: 1,388
Join Date: Jun 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by phantomevo77 View Post
I still have the WiFi notification in my notification menu. I thought it was supposed to be gone? I have been several reboots and started from a clean install..
Are you guys flashing recoveries with EZRecovery? Using kexec recoveries?

Just trying to figure out if some of you are blowing away install-recovery.sh, which we use to initiate init.d (where the wifi kill script lives)
 
phantomevo77
Old
#2646  
phantomevo77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 420
Join Date: Jun 2010
Using EZ yes. CWM 6.0.1.0 is what I'm using... it was disabled in 1.5 for me using the same setup. Strange.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Phone 1: Verizon Samsung Galaxy S3 Blue
Phone 2: AT&T HTC One Silver
Phone 3: AT&T Blackberry Z10 (unlocked, used on T-Mobile)
 
bgolden84
Old
(Last edited by bgolden84; 9th August 2012 at 05:57 AM.)
#2647  
bgolden84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 193
Posts: 487
Join Date: Sep 2009
Location: franklin N.C:
Quote:
Originally Posted by eschelon View Post
Open S voice and go into its settings and turn off the double tap mode
Well what I wanted to do was use s voice with the double tap lol so I am assuming that I would not be able Tories svoice with the double tap


On a side note I have been using twrp and had non of the reported issues other users are having ie GPS and such
Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
if u love punctuation and proper spelling u will hate me but if u ask ill be more than willing to try and help
 
phantomevo77
Old
#2648  
phantomevo77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 420
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by phantomevo77 View Post
Using EZ yes. CWM 6.0.1.0 is what I'm using... it was disabled in 1.5 for me using the same setup. Strange.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Fixed...

Just did a dirty reflash of the ROM and its gone.. that was strange.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Phone 1: Verizon Samsung Galaxy S3 Blue
Phone 2: AT&T HTC One Silver
Phone 3: AT&T Blackberry Z10 (unlocked, used on T-Mobile)
 
Neverendingxsin
Old
#2649  
Neverendingxsin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1123
Posts: 1,947
Join Date: Dec 2009
Location: Virginia
Quote:
Originally Posted by eschelon View Post
Are you guys flashing recoveries with EZRecovery? Using kexec recoveries?

Just trying to figure out if some of you are blowing away install-recovery.sh, which we use to initiate init.d (where the wifi kill script lives)
I was using EZRecovery and using Kexec recoveries when i had the issue. But i since fixed the issue by manually killing things.




 
mb27
Old
#2650  
mb27's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 177
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by eschelon View Post
v1.6 - Full wipe is only required for those having GPS issues or those coming from any build before 1.4. Everyone else should wipe cache and dalvik.

Changelog:
  • Updated apps

Hey Mike, just wondering what apps were updated? Anything noteworthy?

Thanks!
Verizon Wireless | Samsung Galaxy S4

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes