Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

DPI & Sense

OP Skizzy034

20th August 2012, 09:20 AM   |  #1  
Skizzy034's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam, NY
Thanks Meter: 1,017
 
4,956 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
I've been using cm10 for the past two days and I'm liking the dpi set to 280. My question is, does changing the dpi on Sense based roms cause any problems? Is anyone using a dpi lower than 320 on Sense?
20th August 2012, 11:52 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
1,630 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Changing DPI will probably cause Sense to look funny.
20th August 2012, 08:43 PM   |  #3  
Shaddy-Z.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
625 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I've done it on CR and the team nocturnal ROM's and it works fine. Changing the DPI is the first thing I do now, makes the screen look even more beautiful.
The Following User Says Thank You to Shaddy-Z. For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes