FORUMS

Analysis & Opinion

Images in low definition in gallery

480 posts
Thanks Meter: 44
 
By mouse100, Senior Member on 9th September 2012, 01:47 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I tried to download some images in fullhd. When I try to set an image like wallpaper with multipicture live wallpaper the image is showed in high resolution but if I try to open the SAME image in the dafault gallery it's showed in low definition and if I try to open always the same image with a file explorer it's showed in high resolution but I see it was opened with default gallery app since I see the gallery icon above the screen!

Someone could solve this strange mistery???




Inviato dal mio ASUS Transformer Pad TF700T con Tapatalk 2
 
 
9th September 2012, 12:30 PM |#2  
mouse100's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
No one has this issue? Could you try in your tablet please?




Inviato dal mio ASUS Transformer Pad TF700T con Tapatalk 2
9th September 2012, 02:33 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 970
 
More
Can you post a link to one of the images you are having issues with so I can test with the exact image?

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
9th September 2012, 03:34 PM |#4  
mouse100's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
Quote:
Originally Posted by jtrosky

Can you post a link to one of the images you are having issues with so I can test with the exact image?

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2

http://db.tt/9NpgG0PE

Inviato dal mio ASUS Transformer Pad TF700T con Tapatalk 2
9th September 2012, 06:00 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 970
 
More
Ok, I'm not following - the image looks exactly the same to me, regardless if I open it directly in the "Gallery" app or if I open in the Gallery app via ES File Explorer... Maybe I'm not understanding the problem...

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2
9th September 2012, 07:59 PM |#6  
mouse100's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
Mine are different and I don't know why or how can I show you this problem. So now I'm using a new image gallery called quickpic downloaded from market and with hw acceleration. No problem there.

Inviato dal mio ASUS Transformer Pad TF700T con Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes