Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Vote if you got 100% SuperCharged! Does it work as advertised?
Definitely! Nothing beats it... PERIOD! 1,087 41.82%
Very good! Quite happy with the results! 963 37.05%
Snake Oil! It Does NOTHING! 330 12.70%
Makes things worse! 219 8.43%
Voters: 2599. You may not vote on this poll

Post Reply

[V6U9RC13]For Your Lag(4x) Do it good, Good, GOOD, GOOD! SuperCharge Your Launchaaah!

OP zeppelinrox

13th September 2012, 09:12 PM   |  #14761  
FeuchtVonLipwig's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 63
 
182 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Does that mean it worksss ?
13th September 2012, 09:27 PM   |  #14762  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
439 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Should I run V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC11_Test_6.sh.pdf on every boot or just once?
13th September 2012, 09:28 PM   |  #14763  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,427
 
9,314 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gaetanolip

Originally Posted by gaetanolip
Hi,

i have a samsmung s3 with 779 MB of usable ram .
I monitored the behavior of v6 script , about multitasking, after installing it on my phone. I patched service.jar with time killer and maximum overdrive mods, my minfree are very low ( 4, 6, 8, 16, 22, 25 MB), i am 100% supercharged, i have bulletproof chrome browser.Also i have hardswap partition enabled, but the situation does not change with or without it because swap increases cached apps and not apps in ram.
Well, at 10:42 am i opened 10 apps, they were in ram for a while , my ram was 211 free.
At 11:15 am my opened apps in ram were 8, my ram was 265 free . During that period my phone was UNTOUCHED. And so on...

I do not figure out why , even if i have tons of free ram (211), my minfree are very very low , i do not have android 30 minutes time limit anymore and i have now 50 hidden_apps limit....

WHY android is still killing my apps and they do not stay in RAM???? Shouldn't android start killig apps only when it reaches 25 MB???



hi zep

those are my new . smali files. I recompiled them and pulled the service jar to my phone with root explorer.
Can you check if now all is working???

thanks

Looks ok.
There is one edit that is missing tho due to the difference in your AMS.smali file.
But have you noticed more apps being able to run? Maybe the edits that it did do would be enough.
btw doesn't your phone have 2 gb of ram?
If so, it's surprising that only 779 mb is available.

Quote:
Originally Posted by ronaldvalles

I see running the same applications as before.
My settings minfree is 12,16,38,46,54,61
CM9 run
The Ram on my device is 360.

Please help me ...

How many apps?
How low does your free ram get? If it gets down to 38mb then it's probably working.
If you have lots of free ram left then it should be able to load apps until you get down to about 38mb free.
Quote:
Originally Posted by dankblaze

It's all good zep, trust me, I see what you have to deal with on this thread from day to day. Anyway, it was my bad, here is the files I meant to give you last time, must have gotten an old version mixed in somehow.

*If these don't seem like the same I honestly don't know what to do because I literally just patched this services.jar 5 minutes ago and then added "Original" to the unpatched one, they were never moved from the initial folder I edited them in.

Ok I'll look later
Quote:
Originally Posted by FeuchtVonLipwig

Does that mean it worksss ?

How many apps could you run before?
13th September 2012, 09:32 PM   |  #14764  
FeuchtVonLipwig's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 63
 
182 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
I didn't really check it ever before. But the indicator on top already gets red when i open like 4,5apps and gets green after that again, and the menu somewhere in developer options in my rom has the highest app counter of 3 i think, so it should work.
13th September 2012, 09:51 PM   |  #14765  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,427
 
9,314 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
The limit is usually 15 so it's probably working.
I've seen it set to 20 apps only once.
13th September 2012, 10:51 PM   |  #14766  
JBNex's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
272 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Thank you a lot. It works. I'll stop complaining.
13th September 2012, 11:00 PM   |  #14767  
Midomad's Avatar
Senior Member
Flag Salé
Thanks Meter: 483
 
1,065 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
can i use v6 supercharger with sladyboost instaled?
Last edited by Midomad; 13th September 2012 at 11:04 PM.
13th September 2012, 11:32 PM   |  #14768  
aj8600's Avatar
Senior Member
Flag Chico, CA
Thanks Meter: 54
 
465 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
I patched my services.jar but when I try to use the script I get this:



================================================

See Post 2 of the XDA SuperCharger thread...

...and LEARN how to decompile services.jar!

ROMS Prior to ICS don't have ProcessList.smali.

ALL ROMS have ActivitiyManagerServices.smali...

Put the smali file(s) on the SD Card...

...and in the SAME folder as this script!

================================================
FAIL: ActivityManagerService.smali NOT FOUND!

I looked at post 2 and it says that I just have to patch the services jar... Which I did. What am I missing? Thanks

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
13th September 2012, 11:42 PM   |  #14769  
da__beast's Avatar
Senior Member
Flag Bonsall, CA
Thanks Meter: 181
 
421 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by bogdan99999

Should I run V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC11_Test_6.sh.pdf on every boot or just once?

Read post #1 and then you will have your answer.

Please stop asking questions before searching.
13th September 2012, 11:52 PM   |  #14770  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
287 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by flowerpower84

I have a galaxy S i9000 with JW7 stock rom and Semaphore 2.7.4 kernel.
My busybox is a 1.20.2 complete built by Linus Yang
But when I use script manager with V6 supercharger Update 9 RC 10 I have this error during the operations: [: sh: unknown operand
What's this problem? How can I solve it?
Thanks in advance!

That was just answered a few posts back here: "sh: unknown operand" errors - SOLVED!.

Don't forget the Thanks button!

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android.process.acore, awoooooooooooooooogaaa, booga booga booga, boomstick, hard to kill, hellz yeah, hi mom, ky for android, lag, launcher, mbq was here, omfg, out for justice, ram, redraw, supercharger, turbocharger, under seige, v6 supercharger, wooooow, zeppelinrox is a god, zepplinrox, zepplinrox thanks meter exploded, zoom zoom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes