Post Reply

[Q] Putting Widgets in Notification Drawer

13th September 2012, 09:46 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 16
 
62 posts
Join Date:Joined: May 2012
Hi guys.I want to ask if there's any app that can let me put widgets in the notification drawer.I'd love to have there widgets like weather,calendar and so on because my screens are filled up with them and they take too much space,so having them in one single place would be better.By widgets I don't mean "toggle widgets",I mean widgets installed from the market.I'm currently running CM9.Thanks and have a nice day!
14th September 2012, 07:01 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 16
 
62 posts
Join Date:Joined: May 2012
Still nobody?
14th September 2012, 07:49 AM   |  #3  
- Swift -'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Galway, Ireland
Thanks Meter: 800
 
2,856 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Like the "iPhone"?
Don't think its possible.
14th September 2012, 11:02 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 16
 
62 posts
Join Date:Joined: May 2012
I have discovered a few apps that place their "widgets" in the notification drawer so it's not impossible.Here are some market links:
https://play.google.com/store/apps/d...ZmljYXRpb24iXQ..
https://play.google.com/store/apps/d...Glvbm1lbW9zIl0.
14th September 2012, 03:11 PM   |  #5  
RoberGalarga's Avatar
Senior Member
Flag In front of my laptop :D
Thanks Meter: 260
 
730 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by GalaxyBrad

I have discovered a few apps that place their "widgets" in the notification drawer so it's not impossible.Here are some market links:
https://play.google.com/store/apps/d...ZmljYXRpb24iXQ..
https://play.google.com/store/apps/d...Glvbm1lbW9zIl0.

Actually, those aren't widgets, are simply notifications. There aren't any way to put a real widget in the notification drawer. If the developer wish something like that, then he should program it using a service and normal notifications.
14th September 2012, 03:56 PM   |  #6  
- Swift -'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Galway, Ireland
Thanks Meter: 800
 
2,856 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Maybe Jelly Beans new notifactions could have some impact on this.
14th September 2012, 05:09 PM   |  #7  
BdA2's Avatar
Member
Flag Dammam
Thanks Meter: 1
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
I really want high resolution UI
I hate black background in android
I want something like miui ROMs or iPhone UI
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
14th September 2012, 06:54 PM   |  #8  
lufc's Avatar
Senior Moderator / Resident Priest
Flag Blackpool UK
Thanks Meter: 1,485
 
9,512 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Please use the Q&A Forum for questions &
Read the Forum Rules Ref Posting
Thanks
Moving to Q&A

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank