Post Reply

[Q]Does fimware GT-P3100 will work on GT-P3100B?

20th September 2012, 09:51 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 9
 
12 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hello

I just really wonder so much about my Galaxy tab 2 7". As we already know that the global model number is GT-P3100 but it's really strange to mind. It shows GT-P3100B which is really strange to me and i'm really hard to fin a ROM to restore it back after flash. Anyone has any idea about it?


Quote:

begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=IML74K
ro.build.display.id=IML74K.P3100BDCALE3
ro.build.version.incremental=P3100BDCALE3
ro.build.version.sdk=15
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.0.3
ro.build.date=Fri May 11 23:37:09 KST 2012
ro.build.date.utc=1336747029
ro.build.type=user
ro.build.user=dpi
ro.build.host=DELL131
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=GT-P3100B
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=espressorfdc
ro.product.device=espressorf
ro.product.board=piranha
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=samsung
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=GB
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=omap4
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=espressorf
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=espressorfdc-user 4.0.3 IML74K P3100BDCALE3 release-keys
ro.build.fingerprint=samsung/espressorfdc/espressorf:4.0.3/IML74K/P3100BDCALE3:user/release-keys
ro.build.characteristics=tablet
# Samsung Specific Properties
ro.build.PDA=P3100BDCALE3
ro.build.hidden_ver=P3100BDCALE3
ro.build.changelist=CL_LABEL
# end build properties
#
# system.prop for maguro
#
# 131072 is decimal for 0x20000 to report version 2
ro.opengles.version=131072
rild.libpath=/system/lib/libsec-ril.so
rild.libargs=-d /dev/ttys0
telephony.lteOnCdmaDevice=0

persist.sys.storage_preload=1

# System property for Default Brightness
ro.lcd_brightness=140

24th September 2012, 01:02 PM   |  #2  
Irwan Fauzi's Avatar
Senior Member
Flag Johor Bahru
Thanks Meter: 21
 
217 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
If both p3100 and p3100B have the same cpu and gpu, i think it will work. Idk, im just a noob after all.
15th October 2012, 05:54 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
I brought the same Galaxy tab 2 7.0 in thailand and is the same model (p3100b)

I'm with the same problem... does anyone can help us??

Thanks!
16th October 2012, 02:12 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
28 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by ofwise

I brought the same Galaxy tab 2 7.0 in thailand and is the same model (p3100b)

Supposedly the only difference between the P-3100 and B is the antenna. That's why the B is "optimized for 850 MHz (DTAC and True)". But both models are identical otherwise.
Last edited by FRiC_xda; 16th October 2012 at 02:18 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Galaxy Tab 2 General by ThreadRank