Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,360 Members 48,673 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q]Does fimware GT-P3100 will work on GT-P3100B?

Tip us?
 
punareay_suon
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 12
Join Date: Sep 2010
Question [Q]Does fimware GT-P3100 will work on GT-P3100B?

Hello

I just really wonder so much about my Galaxy tab 2 7". As we already know that the global model number is GT-P3100 but it's really strange to mind. It shows GT-P3100B which is really strange to me and i'm really hard to fin a ROM to restore it back after flash. Anyone has any idea about it?


Quote:
begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=IML74K
ro.build.display.id=IML74K.P3100BDCALE3
ro.build.version.incremental=P3100BDCALE3
ro.build.version.sdk=15
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.0.3
ro.build.date=Fri May 11 23:37:09 KST 2012
ro.build.date.utc=1336747029
ro.build.type=user
ro.build.user=dpi
ro.build.host=DELL131
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=GT-P3100B
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=espressorfdc
ro.product.device=espressorf
ro.product.board=piranha
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=samsung
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=GB
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=omap4
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=espressorf
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=espressorfdc-user 4.0.3 IML74K P3100BDCALE3 release-keys
ro.build.fingerprint=samsung/espressorfdc/espressorf:4.0.3/IML74K/P3100BDCALE3:user/release-keys
ro.build.characteristics=tablet
# Samsung Specific Properties
ro.build.PDA=P3100BDCALE3
ro.build.hidden_ver=P3100BDCALE3
ro.build.changelist=CL_LABEL
# end build properties
#
# system.prop for maguro
#
# 131072 is decimal for 0x20000 to report version 2
ro.opengles.version=131072
rild.libpath=/system/lib/libsec-ril.so
rild.libargs=-d /dev/ttys0
telephony.lteOnCdmaDevice=0

persist.sys.storage_preload=1

# System property for Default Brightness
ro.lcd_brightness=140
 
Irwan Fauzi
Old
#2  
Irwan Fauzi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 217
Join Date: Aug 2011
Location: Johor Bahru
If both p3100 and p3100B have the same cpu and gpu, i think it will work. Idk, im just a noob after all.
 
ofwise
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Mar 2011
Location: Barcelona
I brought the same Galaxy tab 2 7.0 in thailand and is the same model (p3100b)

I'm with the same problem... does anyone can help us??

Thanks!
 
FRiC_xda
Old
(Last edited by FRiC_xda; 16th October 2012 at 02:18 AM.)
#4  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 28
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by ofwise View Post
I brought the same Galaxy tab 2 7.0 in thailand and is the same model (p3100b)
Supposedly the only difference between the P-3100 and B is the antenna. That's why the B is "optimized for 850 MHz (DTAC and True)". But both models are identical otherwise.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes