FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

[KITCHEN][WWE][20.03.2010]Windows Mobile 6.1 21056/20779 Kitchen for Raphael GSM

2,945 posts
Thanks Meter: 222
 
By hilaireg, Moderator Emeritus on 15th January 2009, 07:10 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th January 2009, 02:16 AM |#11  
Da_G's Avatar
Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer
Flag Riverside, CA
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
You need the .NET 3.5 runtime for windows (not .NET CF 3.5 for windows mobile), you can find it at microsoft's site. I believe that's the only requirement for the apps in the kitchen to run..

I'm about half-way done on the packages, archive is only 55mb so far.. gonna post a pre on my ROM thread since it's based on my ROM.
 
 
16th January 2009, 10:26 AM |#12  
LazPL's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw, Poland
Thanks Meter: 17
 
More
Thanks a bunch Da_G! I feel tempted to cook something. Do you also have a package that can give a man more time? Now THAT would be useful!
16th January 2009, 07:46 PM |#13  
Da_G's Avatar
Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer
Flag Riverside, CA
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
No packages for more time, sorry



Here's the first version of all the packages i've made thus far: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1498

You don't need the kitchen from the first post, i included it in the package there.. same steps to follow, but i've included a good amount of packages.. of course there will be more coming soon, rome wasn't built in a day

Don't forget to scroll down on the list of packages, it goes off screen in buildos
16th January 2009, 08:52 PM |#14  
gravesy56's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Da_G

No packages for more time, sorry



Here's the first version of all the packages i've made thus far: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1498

You don't need the kitchen from the first post, i included it in the package there.. same steps to follow, but i've included a good amount of packages.. of course there will be more coming soon, rome wasn't built in a day

Don't forget to scroll down on the list of packages, it goes off screen in buildos


Da_G YOU RULE BRO!
16th January 2009, 09:34 PM |#15  
Da_G's Avatar
Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer
Flag Riverside, CA
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
Posted a Diamond Phone canvas + Slide 2 Answer package, you can get it here - thanks to player911 for fixing it all up

It will of course be included in the next revision, but here it is now
16th January 2009, 10:25 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Da_G

Posted a Diamond Phone canvas + Slide 2 Answer package, you can get it here - thanks to player911 for fixing it all up

It will of course be included in the next revision, but here it is now

Quick question - why don't you use original Diamond package (called "PACKAGE_Diamond_PhoneCanvas_Slider") for S2A taken from 2.03 Diamond rom? - it's working perfectly in my PROven
16th January 2009, 10:53 PM |#17  
Da_G's Avatar
Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer
Flag Riverside, CA
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
Dunno, figured there was some issue with it? I don't use it.. when i tested it shortly it seemed to work fine, is there a difference from the package I posted?
17th January 2009, 12:58 AM |#18  
Da_G's Avatar
Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer
Flag Riverside, CA
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
I've updated several of the packages in the kitchen with new builds from the just-released diamond gsm rom, and added a couple more new packages. still no scripting to select the os version you want, but it'll come

On my way out the door, so no time to upload now.. hopefully tonight Gonna test them while i'm out.
17th January 2009, 04:34 AM |#19  
gravesy56's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Da_g kitchen works great still don't know what I'm doing or what's going but how do I change manila's and stuff? I want to use the confuzed backgrounds and colorings.

Thanks!
17th January 2009, 04:38 AM |#20  
Da_G's Avatar
Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer
Flag Riverside, CA
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
The easiest way to do that is to ask monx if he can share his customized packages, you can then just drop them in the \Packages folder and select them (providing he has made an option.xml to go with it)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes