FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] ICS Stock Wallpaper Glitch, PLEASE HELP!

19th September 2012, 01:32 AM |#1  
OP Junior Member
Flag Rawalpindi
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,

When i upgraded my phone to ICS, it used to set wallpapers as i crop them (at any size, any length or width) and it also appeared exactly the same size on home screen as i crop it. But now for some reason, that i dont know, it has stopped doing that and use the same method as before i.e. predefined length-width + zoomed wallpaper on home screen.

Is there any option or a method to revert back it to setting custom sized wallpaper?

Please i dont want any 3rd software to do this because i believe there must be some genuine way to solve this problem as once i restarted my phone and i got the desired wallpaper cropping settings. But now it restarting phone also doesnt help.

Please help me for this. My phone is not rooted yet. PLEASE HELP!!! Thanks!
 
 
19th September 2012, 08:25 AM |#2  
fshami's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 943
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tamoor.rip

Hi,

When i upgraded my phone to ICS, it used to set wallpapers as i crop them (at any size, any length or width) and it also appeared exactly the same size on home screen as i crop it. But now for some reason, that i dont know, it has stopped doing that and use the same method as before i.e. predefined length-width + zoomed wallpaper on home screen.

Is there any option or a method to revert back it to setting custom sized wallpaper?

Please i dont want any 3rd software to do this because i believe there must be some genuine way to solve this problem as once i restarted my phone and i got the desired wallpaper cropping settings. But now it restarting phone also doesnt help.

Please help me for this. My phone is not rooted yet. PLEASE HELP!!! Thanks!

Hm.. have u tried changing to HTC Skin / Scenes from Menu -> Personalize -> Display? May be it wud reset the wallpaper,,
20th September 2012, 02:56 AM |#3  
chaki-'s Avatar
Senior Member
Flag Banana Paradise
Thanks Meter: 91
 
More
Or wallpaper wizardii app from the store, which is free and you are back on the track
20th September 2012, 07:22 PM |#4  
OP Junior Member
Flag Rawalpindi
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by fshami

Hm.. have u tried changing to HTC Skin / Scenes from Menu -> Personalize -> Display? May be it wud reset the wallpaper,,

I had tried as you said bro, but it didn't help either. :-/ any other option? besides installing some software?
20th September 2012, 07:27 PM |#5  
OP Junior Member
Flag Rawalpindi
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by chaki-

Or wallpaper wizardii app from the store, which is free and you are back on the track

Yes bro, i already have Wallpaper Wizardrii installed but when there is a default cropping option so i don't really want any software to do this for me. i know there must be some way to get back ICS built in cropping settings but cant figure out how? Thanks again Bro
20th September 2012, 07:31 PM |#6  
chaki-'s Avatar
Senior Member
Flag Banana Paradise
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by tamoor.rip

Yes bro, i already have Wallpaper Wizardrii installed but when there is a default cropping option so i don't really want any software to do this for me. i know there must be some way to get back ICS built in cropping settings but cant figure out how? Thanks again Bro

Yeah i know. I don't like to use any other software then the built-in one. But in that case you can just flash some other rom or re-install the ICS stock one.....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes