Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Aokp build 5 problem....please help?

OP adil17

23rd October 2012, 05:24 AM   |  #1  
adil17's Avatar
OP Senior Member
Clearwater
Thanks Meter: 40
 
260 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
None of my pics videos or music shows up in the stock gallery or in player pro. Although i can find the pics in quickpic I have tried searching for a solution to this problem but I can't find it anywhere.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2
23rd October 2012, 05:54 AM   |  #2  
mightymike889's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
818 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by adil17

None of my pics videos or music shows up in the stock gallery or in player pro. Although i can find the pics in quickpic I have tried searching for a solution to this problem but I can't find it anywhere.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2

I had that problem on the older build n I waited n they popped up took a couple of days... Just use quick pic

Sent from my SGH-T989 using xda app-developers app
23rd October 2012, 06:31 AM   |  #3  
Account currently disabled
Thanks Meter: 436
 
1,910 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Check for a file named .nomedia on your root folder. Anything with a period at the beginning. Delete it, reboot.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
25th October 2012, 09:01 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 21
 
67 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Search the market for any application that forces a media rescan. There are several, and this should fix the problem.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes