Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[1/28/13][4.4.2] AOSPA 4.0

OP ayysir

26th October 2012, 04:43 AM   |  #2331  
cbond007's Avatar
Senior Member
Flag Where Obama Lives (DMV)
Thanks Meter: 155
 
771 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by JLine05

Yeah theyre on the left when youre holding the phone like a phone. Hold it like a camera and theyre at the bottom. Then follow the instructions above.

Edit: so no fix for the crazy camera? That really sucks, this rom would be so awesome if it had a proper camera. I'll keep checking back. Thanks kbizzle

Thanks. That worked.

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
26th October 2012, 04:56 AM   |  #2332  
Senior Member
Flag New Hyde Park
Thanks Meter: 41
 
196 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Anybody know if there is a hold back key to kill app setting?
26th October 2012, 04:59 AM   |  #2333  
jamarious34's Avatar
Member
Flag Tallahassee
Thanks Meter: 22
 
93 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by JLine05

Whats the camera app called? Im trying to get the app resolution correct, its all wonky right now. Thanks

It's "Gallery"

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Xontic

Anybody know if there is a hold back key to kill app setting?

Yea its under "Settings" > "Developer Options" > (scroll to the bottom) "Kill app back button"
The Following 2 Users Say Thank You to jamarious34 For This Useful Post: [ View ]
26th October 2012, 05:18 AM   |  #2334  
mw86's Avatar
Senior Member
Flag Afton
Thanks Meter: 3,076
 
2,901 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by jamarious34

It's "Gallery"

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------



Yea its under "Settings" > "Developer Options" > (scroll to the bottom) "Kill app back button"

I set that every reinstall nice bro!

Edit: guys having trouble with flickering. Previous rom versions it helped using both the gpu options in dev options. I am having less flickering on 2.5 by not using those two options this time.

Paranoid Galaxy S3 on Tapatalk 2
Last edited by mw86; 26th October 2012 at 05:21 AM.
26th October 2012, 06:24 AM   |  #2335  
robertm2011's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 395
 
721 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Just got this phone today (came from the E4GT), first thing I did was root and install this ROM, it's even better here than on my old phone!
Thanks KB for this great and unique ROM!
The Following User Says Thank You to robertm2011 For This Useful Post: [ View ]
26th October 2012, 03:25 PM   |  #2336  
KingOfThaJungle's Avatar
Recognized Themer
Flag New York, NY
Thanks Meter: 675
 
825 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by KBizzle

Oh hell yeah! Bout to get fun. http://www.sammobile.com/2012/10/25/...a1gKhI.twitter

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2

SIIIICK!!!!!... Hope the screen flickering will finally be dealt with, EARLY!... Thanks for the update KB!
26th October 2012, 05:32 PM   |  #2337  
KBizzle's Avatar
Recognized Contributor
Flag Knoxville
Thanks Meter: 4,203
 
4,111 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
I have actually come across another way to fix the flickering, which sticks after a reboot.
I haven't done extensive testing on it but initial usage showed no flickering.

You will need: A build.prop editor. I prefer rom toolbox but use whatever you please.

EDIT

debug.composition.type=dyn
To
debug.composition.type=gpu

debug.mdpcomp.maxlayer=3
To
debug.mdpcomp.maxlayer=2

Let me know how that goes for you guys.

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
The Following 20 Users Say Thank You to KBizzle For This Useful Post: [ View ]
26th October 2012, 05:34 PM   |  #2338  
SadieNibblesworth's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 123
 
188 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Interesting AOSP problems - fun reads!
Concerning updates about stock and what-not,

For those of you wondering what's going on over with CM10 and the Android Open Source Project (AOSP), there's a lot of debate on changes made to the source code on their end. Check it out over at - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1778266

The reason why is important is that this ROM is part of the same code "universe," so-to-speak.

Also-also, it's important because if you're *#&^@ing about screen flickering, this will help you understand in greater detail why the problem is not endemic to PA, and how it's much deeper and involved than you may think at first. I know this is the 18th time I've posted about this, but it appears that many of you are confused, so it's important to demonstrate that you're not alone *AND* people are working on it from multiple ends. (Oh, and I mean to rain on the parades of people who think that just because Samsung released the source code means that everything will be fine. That may not solve anything! LOL!)

Also-also-also, if you think the issues we're having *here* are bad, just check out the complaints about only have 1g speeds in the CM10 forum. Seriously, if you only read that forum, you'd swear that no ROMs ever work, that 4g is a mythical beast, and that 3g was invented by the government as a method of mind control.

Hoppingfully yours,
--SLN
The Following 2 Users Say Thank You to SadieNibblesworth For This Useful Post: [ View ]
26th October 2012, 07:20 PM   |  #2339  
coffeehandle's Avatar
Senior Member
Indiana
Thanks Meter: 239
 
1,515 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
No issues here. Not ONE. many thanks kb

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to coffeehandle For This Useful Post: [ View ]
26th October 2012, 08:40 PM   |  #2340  
cOmm_718's Avatar
Junior Member
nyc
Thanks Meter: 10
 
29 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Not sure if anyone else has experienced this but I noticed that on 2.51 the status bar notifications are slightly off to the right as opposed to all the way to the left. I attached a screenshot. Is it possible to get the notifications back to flush left?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	292b7fk.png
Views:	376
Size:	177.9 KB
ID:	1433056  

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes