Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Flash Lite 3.1 Distributable Player (Official Adobe cab file) :)

OP areev_4891

16th February 2009, 09:23 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
This is the official cab file of Flash Lite 3.1 for WM6 from Adobe, available as distributable player for Developers.

Note to Mods: Please delete/close this thread if it is a repost.
Attached Files
File Type: cab FlashLite_DP_WM6Professional_EN.cab - [Click for QR Code] (928.1 KB, 22659 views)
Last edited by areev_4891; 16th February 2009 at 09:30 AM. Reason: Edited Title - Appended -> (Official Adobe cab file) :-)
16th February 2009, 11:06 AM   |  #2  
twolf's Avatar
Senior Member
Flag LX
Thanks Meter: 8
 
2,669 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Finally, the official version without bugs.

All my flash 7 app's work fine with this!
Thank you.
16th February 2009, 11:52 AM   |  #3  
motisu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
1,132 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by twolf

Finally, the official version without bugs.

All my flash 7 app's work fine with this!
Thank you.

Does this mean that I can uninstall FP7 and rely on only this? That would be great!!!
16th February 2009, 12:01 PM   |  #4  
twolf's Avatar
Senior Member
Flag LX
Thanks Meter: 8
 
2,669 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Yes, you can. I still didnt found a way to use it on opera or IE, but its working flawlessly on all my apps.
16th February 2009, 12:09 PM   |  #5  
motisu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
1,132 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
OK, first incompatibility:

I installed WM6.5 on my BA and FEwidgetslite bombs out. Works fine with the OPAL version of 3.1.
16th February 2009, 12:16 PM   |  #6  
twolf's Avatar
Senior Member
Flag LX
Thanks Meter: 8
 
2,669 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Not sure how fewidgets work, but if its similar to throttlehtml it should be as simple as editing the html file it reads to have this code.

(Change the name TESTE and the size 550x400...)
Attached Files
File Type: zip teste.zip - [Click for QR Code] (3.1 KB, 383 views)
16th February 2009, 12:19 PM   |  #7  
motisu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
1,132 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by motisu

OK, first incompatibility:

I installed WM6.5 on my BA and FEwidgetslite bombs out. Works fine with the OPAL version of 3.1.

OTOH, I installed this one and installed the old version of FEwidgets (which needed FP7) and it works GREAT!!
16th February 2009, 12:24 PM   |  #8  
motisu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
1,132 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by twolf

Not sure how fewidgets work, but if its similar to throttlehtml it should be as simple as editing the html file it reads to have this code.

(Change the name TESTE and the size 550x400...)

Sorry but I didn'tt understand what I have to change the name to and where it should go. Also, why 550X400, the BA is standard QVGA 320X240?
16th February 2009, 12:31 PM   |  #9  
twolf's Avatar
Senior Member
Flag LX
Thanks Meter: 8
 
2,669 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
No, I exported that html code from Flash CS4, its the standart code to read flash lite 3 (not sure youll need all that, maybe just the OBJECT area).
You'll "just" need to change all that has the name TESTE.swf to (not sure whats the name you need) FEwidget.swf(?) with the fewidget size 240x295(?) instead of the 550x400 that my html had.
16th February 2009, 01:01 PM   |  #10  
pcrot's Avatar
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
what do i need to do to make this work with opera? do i need to setup anything else other than installing the .cab file?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes