Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Post Reply

Bricked, help if possible.

OP pjanobe

29th October 2012, 06:54 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
So I had the new evil rom V7 installed already, but I noticed the media server thing eating up a good bit of battery, so I wanted to wipe everything from my phone. I ended up wanting to encrypt everything then wipe the phone so I everything would be gone. I moved my backups off my phone, and my pics and all that as I didn't think stuff would go wrong. Anyway partway through the encryption process it failed, said it had to reset the phone and that that would wipe all user data, and to try to encrypt again, well every everytime I tried to reset(it was the only thing the phone would let me do) it would end up giving me the same message.I wiped data/factory reset in hopes that I could then see install via external sd as an option, cause I couldnt see that. I now can get to clockwork recovery but am unable to install via zip, and it doesnt show my external sd card as an option. In panic of trying anything that could help me, in cmr I wiped the system data, and cache, but yeah I dont know if theres anything that can be done. Any sugguestions?

more info, at boot it just hangs at the wicked logo.
Last edited by pjanobe; 29th October 2012 at 07:02 AM.
29th October 2012, 07:42 AM   |  #2  
saldebot's Avatar
Senior Member
Flag Miami, FL
Thanks Meter: 717
 
1,064 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Have you tried to mount the external sd card ?
29th October 2012, 07:49 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by saldebot

Have you tried to mount the external sd card ?

I have, only options still show as choose zip from sd card
apply /sdcard/update.zip(doesn't do anything)
Toggle signature verification
toggle script asserts
29th October 2012, 08:43 AM   |  #4  
ayeitschris's Avatar
Senior Member
Flag temecula
Thanks Meter: 81
 
490 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Odin

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
29th October 2012, 08:43 AM   |  #5  
saldebot's Avatar
Senior Member
Flag Miami, FL
Thanks Meter: 717
 
1,064 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Yea, that was what I was going to say.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
29th October 2012, 09:29 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by saldebot

Yea, that was what I was going to say.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

I apparently forgot how to get to download mode, thought I tried before, so thanks guys though.
29th October 2012, 09:37 AM   |  #7  
saldebot's Avatar
Senior Member
Flag Miami, FL
Thanks Meter: 717
 
1,064 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Volume down+ home button+ power button

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank