Post Reply

[Q] need help please

OP madhatter007

23rd October 2012, 05:33 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
hi guys i am back at it again i have a china android
model number G15

android version 4.0.3

baseband version
maui.11amd.w11.37.sp.v16, 2012/05/11 17:01

kernel version 2.6.35.7

build number alps.gb.fdd2.mp.v4.5

now the phone works ok for 1 minor problem each time i insert a sim card the phone would detect it but i cant get any signal bars no signal and even if i try to dial it says network not available i contacted the company i bought it from and they sent me the G15 stock firmware i installed it with the flash tool but same problem no signal can anyone help me please i can upload the firmware if you guys need to check it out any help would be greatly appreciated
23rd October 2012, 11:18 AM   |  #2  
rain987's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 207
 
587 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Looks like a expired sim. Is the sim working on other phone? Have u tried other sim card?

Sent from my HTC
24th October 2012, 01:40 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
i have 4 working sims and none are working in the g15 but they work in other androids or any other mobile can you help me with this problem
20th November 2012, 01:25 AM   |  #4  
XtriFe's Avatar
Senior Member
Flag Santo Domingo
Thanks Meter: 17
 
227 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
I am also experiencing the same issue with my chinese phone Star X18i. No signal. It seems as if the GSM radio is turned off. Any help would be appreciated
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank