Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [CM9] Sound stops working after waking up TP

OP ashtrai

13th May 2012, 02:58 AM   |  #11  
trikar21b's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
156 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by greatgreek

Shortly after discovering the headphone related "fix" for dropping sound, found that it's not 100% of course. Issue came back after prolonged deep sleep.

After using the new nightlies I have not had this issue anymore.
13th May 2012, 07:17 PM   |  #12  
Senior Member
Earth
Thanks Meter: 115
 
415 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by ashtrai

I made this post in the CM9 thread but I thought Id make a thread here to see if anyone is experiencing the same problem as me.


I've been having a recurring problem with my TP since a while back. My sound stops working when i wake my device up after deepsleep. the only way to get sound working again is to reboot. Installing the bricked-ics kernel fixed this but that kernel was unstable. Ive tried removing android completely from my device, done a webosdoctor and then reinstalling it. Still the same problem. Ive had this since after the 3.5 alpha. im on the latest nightly now.

I've taken some catlogs of when the sound is working after a fresh reboot and one where its not. These catlogs are me pressing on the menu button to try to make a touchsound.

I have the same problem since the 0508 or 0507 build...
Last edited by Bagbug; 13th May 2012 at 07:19 PM. Reason: typo
13th December 2012, 10:51 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
203 posts
Join Date:Joined: Sep 2003
More
I have this issue with galaxy s 3
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes