Thread Deleted

Wifi issue

OP Vatanak

17th December 2012, 10:04 AM   |  #1  
Vatanak's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Dear all ,

I'm not sure with my wifi on my android 4.4. I just got a new router and I tried to log into the the router. It seems like it disconnect it every 1 or 2 minutes. Could this be my Rom

Thanks so much

Sent from my SHV-E120L using xda app-developers app
18th December 2012, 01:09 AM   |  #2  
Vatanak's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
That's weird. This morning, I plugged in my router and connected my phone in. It seems like the connection of the Wifi is very stable now. I will wait and see what cause the frequent disconnection yesterday .....

Sent from my SHV-E120L using xda app-developers app
18th December 2012, 06:36 AM   |  #3  
Vatanak's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Now, I noticed something. My router blink red sometimes and then my phone discontent itself from the router.

I was thinking it has something to do with Vol if power. On the router power plug requite 120 v , and I am using only 110 v. This morning, when I started using the router, it was fine and then after an hour or two later, the light from the router keep blinking almost every minute



Sent from my SHV-E120L using xda app-developers app
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes