FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

serious problem, help me

437 posts
Thanks Meter: 4
 
By Tyler DeLarge, Senior Member on 10th January 2013, 10:27 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
my phone is now empty, it can only access the recovery (TWRP) and the bootloader.
if I try to flash a ROM appears first HTC screen(HTC quietly brillant) and then black screen.
I have Hboot 1.14.
Windows have problems installing the Android SDK because it does not start SDK Manager.
Ubuntu seems okay, in fact, when I give the command:
"sudo fastboot devices", it manages to find a serial number but when I give the command:
"cd / home / etc ...
etc. ... fastboot flash boot.img (boot.img or fastboot or fastboot flash boot boot.img) crashes all on: "Waiting for device"
i can t use falsh guy beacuse the phone remains on black screen
Last edited by Tyler DeLarge; 10th January 2013 at 10:58 AM.
 
 
shadowch31
10th January 2013, 10:45 AM |#2  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Mods need to move this thread before this joker gets lynched! You have been given extensive help, shown threads to look at and you dare to say the Trickdroid community wasn't helping (Darknite showed a lot more patience than I would have shown)? It's because of people like you I'm seriously considering having my account on XDA deleted.
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ View ]
10th January 2013, 11:15 AM |#3  
Senior Member
Flag Right Here
Thanks Meter: 58
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shadowch31

Mods need to move this thread before this joker gets lynched! You have been given extensive help, shown threads to look at and you dare to say the Trickdroid community wasn't helping (Darknite showed a lot more patience than I would have shown)? It's because of people like you I'm seriously considering having my account on XDA deleted.

Always love reading your comments to threads like this one...

But in the end, you are absolutely right!!!!!!
10th January 2013, 11:47 AM |#4  
fmedrano1977's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 463
 
More
Quote:
Originally Posted by shadowch31

It's because of people like you I'm seriously considering having my account on XDA deleted.

Wow! It's that bad huh? You take things a little too seriously, one can always ignore this clown. Like you I'm already fannoyed by this guy which I just started ignoring his cries for help. He is one lost cause!

Tmobile HTC One™ S
10th January 2013, 12:04 PM |#5  
jotha's Avatar
Recognized Themer / Retired Forum Moderator
Flag Bavaria, close to Munich
Thanks Meter: 7,744
 
More
I moved this thread to Q&A. This is not the first time you posted questions like this on Dev-Forum. Don't do this again!
10th January 2013, 02:19 PM |#6  
Tyler DeLarge's Avatar
OP Senior Member
Flag Lamezia Terme
Thanks Meter: 4
 
More
i want a moderator, you can not insult me.
why clown huh? if it is so simple, because nobody has been able to help me?
10th January 2013, 02:36 PM |#7  
Darknites's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,543
 
More
Quote:
Originally Posted by shadowch31

Mods need to move this thread before this joker gets lynched! You have been given extensive help, shown threads to look at and you dare to say the Trickdroid community wasn't helping (Darknite showed a lot more patience than I would have shown)? It's because of people like you I'm seriously considering having my account on XDA deleted.

thanks
10th January 2013, 05:27 PM |#8  
AKToronto's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 709
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Tyler DeLarge

my phone is now empty, it can only access the recovery (TWRP) and the bootloader.
if I try to flash a ROM appears first HTC screen(HTC quietly brillant) and then black screen.
I have Hboot 1.14.
Windows have problems installing the Android SDK because it does not start SDK Manager.
Ubuntu seems okay, in fact, when I give the command:
"sudo fastboot devices", it manages to find a serial number but when I give the command:
"cd / home / etc ...
etc. ... fastboot flash boot.img (boot.img or fastboot or fastboot flash boot boot.img) crashes all on: "Waiting for device"
i can t use falsh guy beacuse the phone remains on black screen

Ok clearly you dont need to start sdk manager in order to flash from windows. You just need your fastboot.exe and adb.exe and maybe a few other dlls, etc in the folder.

Go back to windows and try from there. This post doesnt make sense bc clearly you would have already been able to flash to your phone before (since you got a custom recovery on it already). Thats whats bugging people. Its also not fastboot flash boot.img, its fastboot flash boot boot.img

And if that fails then you likely did not flash the correct kernel for the ROM you are using or your boot.img file is otherwise corrupted. Re download and try again. Extract the boot.img from the rom you want to use.
Last edited by AKToronto; 10th January 2013 at 06:47 PM.
11th January 2013, 02:46 AM |#9  
Goatshocker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 416
 
More
Quote:
Originally Posted by AKToronto

You just need your fastboot.exe and adb.exe and maybe a few other dlls, etc in the folder.


fastboot.exe, adb.exe and AdbWinApi.dll is all you need. Then obviously the image you want to flash.

Then you need a brain to think with, at least 1 eye to read with, and something you can use to press the right keys on the keyboard with (fingers pref.)
The Following User Says Thank You to Goatshocker For This Useful Post: [ View ]
11th January 2013, 05:02 AM |#10  
Tyler DeLarge's Avatar
OP Senior Member
Flag Lamezia Terme
Thanks Meter: 4
 
More
I solved , thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes