Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [Question] Soft-Brick Problems

OP Kmanblazzer

13th January 2013, 02:33 AM   |  #1  
Kmanblazzer's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
[Longish story]

So, I rooted yesterday, all was good. Used the CF-auto root. After that I got titanium backup and clockwork mod. After that I download the app ROM Toolbox, scrolled over to fonts, clicked a font, pushed continue, device rebooted and it wouldn't fully turn on. It would load up all the way to the Samsung logo and flash blue with that long and have the blue led on. Got scared since it was my first time rooting and stuff and went on forums. Got to clockworkmod and had no progression. Someone told me that I need to download a rom onto my external sd card and plug it back in my device then click that. File didn't work and it said my sdcard can't mount. So I read that I can flash the stock rom from Odin onto my device through the download mode on android. I tried and still am as we speak but it just stays on "system.img". I don't know what to do, and is scared that I can no longer use my device. Is there anything I can do or am I ruined?

Thank you all!
13th January 2013, 03:14 AM   |  #2  
twanskys204's Avatar
Recognized Themer
Flag winnipeg
Thanks Meter: 972
 
1,864 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
You must do a factory reset in your stock recovery after you flash your stock fw threw odin :beer:

●○●○takin a crap as we speak●○●○
Last edited by twanskys204; 13th January 2013 at 03:16 AM.
13th January 2013, 03:16 AM   |  #3  
Kmanblazzer's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by twanskys204

You must do a factory reset in your stock recovery

●○●○takin a crap as we speak●○●○

Sorry, how do I do this? I am very very very new at this. Could you please explain? Thank you
13th January 2013, 03:27 AM   |  #4  
Kmanblazzer's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by twanskys204

You must do a factory reset in your stock recovery after you flash your stock fw threw odin :beer:

●○●○takin a crap as we speak●○●○

Well, I'm trying to flash a stock rom on my phone via Odin but like I said, it just stays on the "system.img" any ideas?
13th January 2013, 03:27 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
553 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Download odin and flash stock att rom start over. Your phone would probably have booted rom toolbox reboots can take a long time.

I had issues with rom tool box too. Ill never use it again
Sent from GN2 using XDA app
The Following User Says Thank You to Skwerl23 For This Useful Post: [ View ]
13th January 2013, 03:32 AM   |  #6  
Kmanblazzer's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by Skwerl23

Download odin and flash stock att rom start over. Your phone would probably have booted rom toolbox reboots can take a long time.

I had issues with rom tool box too. Ill never use it again
Sent from GN2 using XDA app

But is it normal if it stays on system.img with a sign of progressing? I mean I have been patient for this to happen but it was going on for more than a hour without moving! Should I do it again and just wait all night? Also, now when I boot up my device, it tells me to do something with Kies, like a recovery. But my device won't even get recognized by my computer so the Kies thing Won't work. Also, I don't believe I can access CWM anymore. Does this matter?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes