Post Reply

09.08 25 Lang HD2 pdaimatejam Rom Wp7.8 OS 7.10.8862.144 v8.9 Download

OP pdaimatejam

25th January 2013, 07:15 PM   |  #6721  
eroticdagreat's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
65 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by dimdimdim

did attempt to switch to colored start menu via leo advanced and now device reboots itself not even completely booting.. any chance to recover with no reflash or HR?

I believe you have to hard reset. The xap installs another app called Colors Start Menu. Use this and not Leo Advanced.
25th January 2013, 08:46 PM   |  #6722  
tichyb's Avatar
Senior Member
Flag london
Thanks Meter: 12
 
138 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Re: 15.DEC 25 Lang HD2 Pdaimatejam Rom Wp7.8 OS 7.10.8858.136 RMT v8.7 >FULLY UNLOCKE
Hi guys

Firstly thank you for this lovely rom and hard work. I have a silly question to ask and apologises if this has already been answered. When I do setup in marketplace how do I change the location? Mine is stuck on China and can't select anything else.

Sent from my HD2 using xda app-developers app
25th January 2013, 08:59 PM   |  #6723  
Suhaib10's Avatar
Senior Member
Flag Mississauga
Thanks Meter: 52
 
171 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by tichyb

Hi guys

Firstly thank you for this lovely rom and hard work. I have a silly question to ask and apologises if this has already been answered. When I do setup in marketplace how do I change the location? Mine is stuck on China and can't select anything else.

Sent from my HD2 using xda app-developers app

Try going into Settings, Region + Language and changing region format.
25th January 2013, 10:51 PM   |  #6724  
dxdy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,685
 
3,657 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tichyb

Hi guys

Firstly thank you for this lovely rom and hard work. I have a silly question to ask and apologises if this has already been answered. When I do setup in marketplace how do I change the location? Mine is stuck on China and can't select anything else.

Sent from my HD2 using xda app-developers app

i write about this... all WP7.8 RTM ROM's have China bug if you use new Live account this account be locked to China region....

you can try one of this two:
- (i not tested this with 7.8) change region, look my signature for link

- (tested this) open new Live account with PC. Flash WP7.5 and use newly opened account, set region to GB (or any you want), download something from Market to lock account. Flash 7.8 and use this account...
The Following 3 Users Say Thank You to dxdy For This Useful Post: [ View ]
27th January 2013, 01:04 AM   |  #6725  
Senior Member
Flag Michigan
Thanks Meter: 20
 
209 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
A few days back i flashed this rom on my hd2. After this my phone keeps on rebooting. I have tried flashing back windows 6.5 and it reboots on windows 6.5. I tried flashing recovery but as soon as i select ad recovery it reboots. i have too boot it up with usb cable. If i remove my usb cable it stopd booting. I checked my battery which is like new since i bought it a few days ago with a LED bulb and it works perfectly fine so i dont thinks its the battery drained or charging issue.
I have also tried restoring the HSPL to 2.08 and hacking it again but it just won boot. Please help me
thank you
27th January 2013, 02:43 AM   |  #6726  
tower_gilead's Avatar
Senior Member
Flag Akron,OH
Thanks Meter: 82
 
357 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
RE: 15.DEC 25 Lang HD2 Pdaimatejam Rom Wp7.8 OS 7.10.8858.136 RMT v8.7 >FULLY UNLOCKE
Quote:
Originally Posted by arzin

A few days back i flashed this rom on my hd2. After this my phone keeps on rebooting. I have tried flashing back windows 6.5 and it reboots on windows 6.5. I tried flashing recovery but as soon as i select ad recovery it reboots. i have too boot it up with usb cable. If i remove my usb cable it stopd booting. I checked my battery which is like new since i bought it a few days ago with a LED bulb and it works perfectly fine so i dont thinks its the battery drained or charging issue.

I have also tried restoring the HSPL to 2.08 and hacking it again but it just won boot. Please help me

thank you

you have successfully broken phone

Sent from my HD7 T9292 using XDA Windows Phone 7 App

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

Try removing storage card and flash OEM ROM

Sent from my HD7 T9292 using XDA Windows Phone 7 App
27th January 2013, 08:40 AM   |  #6727  
dxdy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,685
 
3,657 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by arzin

A few days back i flashed this rom on my hd2. After this my phone keeps on rebooting. I have tried flashing back windows 6.5 and it reboots on windows 6.5. I tried flashing recovery but as soon as i select ad recovery it reboots. i have too boot it up with usb cable. If i remove my usb cable it stopd booting. I checked my battery which is like new since i bought it a few days ago with a LED bulb and it works perfectly fine so i dont thinks its the battery drained or charging issue.
I have also tried restoring the HSPL to 2.08 and hacking it again but it just won boot. Please help me
thank you

for which reason you use Flash Recovery??? AD recovery??? this is ONLY for Android, not WP...

also for first problem blame is your SD card... you must buy good card....
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=912904

for other read install tutorial (from my signature) and use TASK29 to erase all from phone...
Last edited by dxdy; 27th January 2013 at 08:42 AM.
27th January 2013, 11:38 AM   |  #6728  
tichyb's Avatar
Senior Member
Flag london
Thanks Meter: 12
 
138 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by dxdy

i write about this... all WP7.8 RTM ROM's have China bug if you use new Live account this account be locked to China region....

you can try one of this two:
- (i not tested this with 7.8) change region, look my signature for link

- (tested this) open new Live account with PC. Flash WP7.5 and use newly opened account, set region to GB (or any you want), download something from Market to lock account. Flash 7.8 and use this account...

Thank you for your help.

It worked using instruction from the second option. Thank you again
27th January 2013, 09:33 PM   |  #6729  
Junior Member
Flag Ranheim
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Unhappy
Quote:
Originally Posted by dxdy

3G fix + cab sender i put in my post with downloads (first link in my signature)

The cab sender doesn't connect after the restart and times out.
??
27th January 2013, 11:38 PM   |  #6730  
Sneakyghost's Avatar
Senior Member
Flag InMyHead
Thanks Meter: 7,621
 
5,832 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by goverweg

The cab sender doesn't connect after the restart and times out.
??

Same here.
Needed to reflash. Wouldn't get out of the update screen. Something broken.
After killing the CAB Updater the Firewall popped up. I believe its been a firewall induced communication error. Probably good idea to switch it off before proceeding with updating the phone.
Sh!t happens...
Last edited by Sneakyghost; 27th January 2013 at 11:46 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes